Full guide: Slik velger og kjøper du billige fargelinser

3
6998

Fargelinser perfekt for deg

Vil du endre utseende uten å måtte ta drastiske tiltak? Nå har du muligheten.

En rimelig og enkel måte å endre utseendet ditt er å kjøpe billige fargelinser. Billige kontaktlinser er en enkel måte å endre fargen på øynene dine uten å måtte bruke en formue. Du kan velge fra et stort antall

Et utsnitt av vareutvalget til Shopping4net på fargelinser.
Et utsnitt av vareutvalget til Shopping4net på fargelinser.

av alternativer som kommer til å møte dine behov. Enten du går for et dramatisk eller subtilt utseende, er du nødt til å finne akkurat det du trenger, gjennom merker som Acuvue eller Freshlook.

Hvis du er ute etter mer enn en enkel fargeendring skal du se etter teatralske linser, crazy linser eller

gotiske linser. Du kan gjøre slik at øynene dine ser svarte ut eller at de får katteaktig utseende. Alternativene er ubegrenset når det gjelder å finne et par gode og billige fargelinser. Her er noen tips for å komme i gang.

Populære fargelinser (vi sammenligner priser for deg)

Freshlook Colors

Air Optix Colors

Freshlook Colorblends

Freshlook Dimensions

 

Trykk på «Sammenlign her«-knappen for å komme direkte til produktets oversikts-side. Der har vi listet opp alle norske nettbutikker som selger den valgte fargelinsen – og du kan selvfølgelig spare mye penger på å velge riktig nettbutikk å handle fra.

Hvordan finne de beste kontaktlinsene for dine behov: 

Planlegg en avtale med øyelegen

Det første du må gjøre er å planlegge en avtale med en øyelege. Selv om du har perfekt 20/20 syn kan du planlegge en avtale med øyelegen . Mange av disse linsene må tilpasses spesielt for øynene dine, som betyr at de legen er nødt til å ta målinger av hornhinnen din for å sikre en riktig passform.

Når du er ferdig hos øyelegen, så er du klar til å begynne å kjøpe billige fargelinser. Det aller beste er å kjøpe dem på internett.

Finn din egen stil, men vær åpen for andre alternativer

Det er viktig å ha en idé om hva slags linser du ønsker å bestille når du planlegger din avtale. Mange merker, som Freshlook og Durasoft er to merker som det selges utrolig mange av på det norske markedet. Det er viktig å prøve linsene på i legekontoret fordi fargen du tror kan se best ut på deg kan se svært annerledes ut når du faktisk prøver dem på.

Plukk en merkevare

Det er flere merker av kontaktlinser som kan gi deg de linsene du trenger, men hvordan vet du hvilket merke du bør velge? Hvordan vet du om Avaira, Biomedics og Aqualens og SofLens, rene DAILIES PureVision eller Acuvue linser er best?

Det er viktig å merke seg at fargelinser kommer i tre nyanser, men det er bare to fargetoner du trenger å bekymre deg hvis du ønsker å endre fargen på øynene dine. Ekstrautstyr og fargenyanser.

Les også: Fargelinser uten styrke

På internett finnes det selvfølgelig mange nettbutikker som selger billige fargelinser. Det er et såpass sterkt presset marked at veldig mange prøver å skaffe de få kundene som finnes på det markedet.

De aller fleste kjøper jo vanlige kontaktlinser, men om du har lyst til å eksperimentere litt, så er fargelinser noe du absolutt bør ta opp til vurdering.

3 KOMMENTARER

  1. Aldri kjøpe fargelinser fra en forhandler som ikke ber om en resept. Det finnes ikke noe slikt som en «one size fits all» kontaktlinse. Objektiver som ikke er riktig montert kan ripe øyet eller forårsake blodårene til å vokse inn i hornhinnen. Selv om du har perfekt syn, må du få en synsundersøkelse og en resept fra en øye-omsorg profesjonelle for å ha noen form for kontaktlinse.

    • Mitt råd er klinkende klart: aldri kjøp fargelinser fra en nettbutikk som ikke har produktbeskrivelser og navigering på norsk.

      Det er så mange der ute som får synet sitt ødelagt av falske fargelinser nå (typisk de som bare koster 50 kroner fra Kina) at det frarådes sterkt å handle fra utlandet.

  2. Halloween er en populær tid for folk å bruke fargede kontaktlinser for å forbedre sine kostymer. Fra blodige vampyr øynene til å gløde-in-the-dark øgle objektiver, kan drakt kontakter sikkert legge en skummel, øye-popping touch. Men fargede kontaktlinser er populært hele året, ikke bare på Halloween.

    Men få vet risikoen forbundet med disse objektivene. «De fleste mener at pynte linser ikke krever samme grad av omsorg eller omtanke som en standard kontaktlinse, fordi de kan kjøpes over-the-counter eller på Internett,» sier Thomas Steinemann, MD, professor i oftalmologi ved Case Western Reserve University i Cleveland. «Dette er langt fra sannheten.»

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here