Halloween-linser billig på nett

7
3910

Kontaktlinser til Halloween

Halloween er den «høytid» som avholdes over hele verden den 31. oktober hvert eneste år. I Norge har trenden med å kle seg ut kommet for alvor, og Halloween-linser er en god del av utstyret til veldig mange.

Salget av fargelinser i denne perioden før Halloween er selvfølgelig helt enorm.

De mest populære halloween-linsene

– Katteøyne.

cat-1393075_960_720
Passer svært godt sammen med katte- eller tigerkostyme. Veldig mange kjøper inn katteøynefargede

Fargelinser kan godt brukes til Halloween-kostymet.

kontaktlinser til halloween.

Du har kanskje planer om å kle deg ut som «Cat woman«? Da er jo katteøyne et must.

– Helfarget.

Kjøper du helfarget linse, så vil faktisk hele øyeeplet ditt se ut som om det er èn farge. Rød, blå og gule er de mest populære fargene, men det er selvfølgelig også mulig å skaffe andre.

Dette er den type fargelinser som ofte lar seg kombinere med styrke. Kjente merker som Freshlook og Acuvue tilbyr linser som både er heldekkende farge og som kan rette opp synet ditt. Det er litt kjipt å måtte gå med briller utenpå Halloween-linsene…da mister man plutselig litt av effekten.

– Crazy linser.

Såkalt «crazy linser» er linser med hundre forskjellige farger som får øye til å se ut som en endeløs spiral. Ganske merkelig egentlig – og det som er det rare med det hele er at du selv har et helt vanlig syn, noe som skal tyde på at det ikke ødelegger hele halloween å gå rundt med sånne.

Her kjøper du halloween-linser på nettet

Kjøper du halloween-linsene dine på internett, så vil du få dem mye billigere enn om du kjøper de i diverse andre butikker. Selv gjorde jeg et søk for å finne de billigste fargelinsene ved halloween i fjor, og fant ut at det var rundt 100 kroner billigere PER PAKKE å kjøpe de på nettet. Tror jeg endte opp med å kjøpe de på denne nettbutikken hvis jeg ikke tar helt feil.

Nettbutikken heter for øvrig Magic4eyes og er den eneste norske nettbutikken som til dags dato selger såkalte «halloween-linser».

Hvis du vil ha et utvalg av andre nettbutikker, så kan du sjekke oversikten vår her:

NettbutikkFraktBestill
Fri fraktbutton
40,- NOKbutton
skjermbilde-2016-09-16-kl-23-55-07Fri fraktbutton
Fri fraktbutton

7 KOMMENTARER

 1. Det som er greia med halloween-linser er at det brukes primært av folk som ikke går med kontaktlinser til vanlig, så det gjør det nok enda vanskeligere for dem igjen å bli vant med bruken av linser. Så tror ikke man helt skal regne med at de fleste klarer å finne ut av det. Derfor synes jeg det er for dårlig opplæring når man kjøper halloween-linser (eller «crazy linser»/fargelinser som de ofte kaller seg).

  Det jeg savner er at en del av pakken på en måte er en oppskrift på hvordan man gjør det.

  • Det du sier er forsåvidt korrekt. Men det finnes en haug med gode tutorials på hvordan du tar av og på linser på nettet.

   Vi har også vår egen på denne nettsiden.

   mvh

 2. Halloween-kontaktlinser er en flott måte å legge til ekstra touch på ditt Halloween-kostyme.

  Vi tilbyr rimelig pris for Halloween-linser som skaper fantastiske resultater. Våre linser er produsert ved hjelp av de beste materialer og steriliseres til de høyeste internasjonale standarder for kontaktlinser, slik at du kan være trygg på at de er helt trygt for dine øyne.

  Også disse linsene er samme type spesiell effekt linser som brukes av dine favoritt Hollywood-filmstjerner.

  Så hvis du har en god følelse foran Halloween og ønsker å gi kosymet ditt det lille ekstra, så ser jeg egentlig ingen grunn til å ikke kjøpe det hos oss på nett – billig og kjapt. Besøk ******.com (fjernet link av admin pga reklame).

 3. CamoEyes Halloween Kontakter vil forvandle din drakt fra store til hellig-OMG !. Ingen andre tilbehør kan endre måten du ser ut som et nytt sett med øynene! Våre Halloween Linser er reseptfrie og ikke riktig visjon. Hvert par av CamoEyes kommer med to objektiver, en for hvert øye, tilbyr vi gratis frakt på alle ordre og ikke krever resept, våre linser er bare kosmetisk.

 4. Det at fargelinser er billig på internett er vel ikke noen overraskelse. SÅnn er det med ALLE kontaktlinser. Så det at du sparte 100 kroner på en pakke er vel ikke noe å bli så veldig overrasket over.

  • Nei, men det er fortsatt mange som kjøper kontaktlinsene sine hos sin optiker fordi optikeren selv mener at det er det «beste og mest fornuftige». At de er blodsugere som nærmest svindler penger fra folk er jo egentlig ganske trist – men dessverre er det en del som ikke er så drevne med nettsalg.

 5. Lag utrolige Halloween kostymer hvert år med vårt enorme utvalg av Halloween kontaktlinser. Disse sprø kontaktlinser kommer i et utrolig utvalg lf design, fra dramatiske farger og UV-linser til Halloween klassikere som zombie kontaktlinser, katt øyne kontaktlinser, djevelen øyne kontaktlinser og blod røde kontaktlinser.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here