Air Optix Colors – herlige fargelinser fra Alcon

0
1853

Air Optix Colors

Prisinformasjon 2-pakning

Shopping4net 189,-
SmartBuyGlasses 210,-
Lavista 229,-
Lenson 234,-
Mister Spex (Lensstore) 280,-

Sammenlign pris på Air Optix Colors – spar penger i dag

Disse nye fargelinsene fra Alcon er laget av et sterkt pustende silikonhydrogel kontaktlinsemateriale for å hjelpe øynene å forbli hvite og sunne, og de har en ultrajevn overflateteknologi for konsekvent, daglig brukskomfort. Hørtes det fancy ut? Vel, det er selskapet selv som har kommet med denne beskrivelsen (på engelsk riktignok), og alt som står der er korrekt.

Månedslinser i mange flotte farger

Air Optix Colors er månedslinser (IKKE bruk dem om natten med mindre du har snakket med legen om dette) som finnes i både subtile farger (blå, grønn, ren hasselnøtt, grå og brun) og levende farger (briljantblå, edelstengrønn, honning og sterling-grå). Med andre ord: her er det virkelig noe for alle og en hver. Fargelinsene inneholder den samme fargeteknologien som har vært en suksess med merket «Freshlooks» – som gir et vakkert og naturlig utseende.

Her kan du se hele fargekartet:

Og er du ute etter fargelinser med styrke?

Fortvil ikke – linsene er tilgjengelige i et bredt spekter av forskjellige styrker for å korrigere nærsynthet og langsynthet. Igjen; her er det virkelig noe for alle!

Air Optix-farger er også tilgjengelige uten brytningsevne, for personer med naturlig god visjon som bare ønsker å forandre eller forbedre fargen på øynene.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here