Fargelinser – sammelign priser

2
2840

Sammenlign priser på fargelinser blant alle Norges nettbutikker

MEICO

Det finnes et bredt spekter av fargelinser i norske nettbutikker, men vi skiller primært mellom de som tilbys med styrke og de som brukes kun til kosmetiske formål. Har du spørsmål til den enkelte fargelinse kan du ta kontakt med oss gjennom et av våre kommentarfelt. Vi prøver å tilby hurtig assistanse til alle henvendelser.

Fargelinser med styrke


Freshlook DimensionsFreshlook Dimensions fra 171,-

Fargelinser med styrke som kommer i mange fargekombinasjoner.


Freshlook ColorblendsFreshlook Colorblends fra 168,-

En fargelinse som hjelper deg med å forsterke din nåværende øyefarge. Denne linsen er for deg som allerede ønsker å beholde ditt nåværende utseende, men som stadig vekk ønsker litt ekstra oppmerksomhet…


Freshlook ColorsFreshlook Colors fra 168,-

Norges mest solgte fargelinse. Kommer i mange forskjellige fargekombinasjoner!


Air Optix ColorsAir Optix Colors fra 210,-

Populær fargelinse fra Alcon i silikonhydrogel-materiale.


Fargelinser uten styrke (Halloween-linser)


Svarte FargelinserSvarte fargelinser fra 174,-

Svarte fargelinser som gir deg et “spooky” utseende.


Fargelinser til mange ulike formål

Benytter du deg vanligvis av kontaktlinser, men ønsker å fremheve din egen øyefarge? Eller har du et ønske om å endre fargen totalt?

Da har du kommer til riktig sted.

Fargelinser gjør jobben for deg. Takket være et stort utvalg av fargelinser i alle mulige styrkegrader og farger, vil du alltid kunne finne noen fargelinser som passer deg.

I vår prissammenligning finner du linser både med og uten styrke.

Hvem kan bruke fargelinser?

Fargelinser er i prinsippet egnet for alle som kan håndtere kontaktlinser. Dette gjelder også alle som ikke bruker briller eller linser til daglig. Hvis du har en anelse om hvordan du tar av og på linser, og har fått vite av en optiker eller øyelege at du kan bruke dem, så kan du sette i gang med å bestille.
Stort utvalg og lave priser

Her på Kontaktlinser1 lister vi fargelinser fra merker som Air Optix, Freshlook og Soflens – for å nevne noen. Alle disse produsentene er verdenskjent for å levere kvalitet, og vi vil aldri lede deg til noen kontaktlinser som vi ikke kan stå inne for. Mange nordmenn har latt seg friste av billige fargelinser fra Asia når de for eksempel skal kle seg ut til Halloween. Dette er å gamble med sin egen øyehelse. Du bør ALDRI kjøpe produkter fra Alibaba, Aliexpress eller andre utenlandske billig-nettbutikker hvis du produktet på en eller annen måte kan ha negativ påvirkning på kroppen din.

Vil du kjøpe fargelinser uten styrke?

Fargelinser er ikke bare for de som er nær- eller langsynte. Folk med perfekt syn har også mulighet til å bli med på moroa.

Det er faktisk veldig vanlig å bruke slike linser til flere forskjellige kosmetiske formål, blant annet:

– Halloween og andre utkledningsfester.
– Skuespillere bruker det ofte i filmer og på teater.
– Til vanlige hverdager når man ønsker en forandring.

Trenger man resept fra legen?

Nei, det gjør man ikke. Hvis man kjøper fargelinser uten styrke på nett, så trenger man ikke noen medisinsk godkjennelse. Husk at Magic4eyes.no er (i skrivende stund) den eneste norske nettbutikken som selger slike linser. Her kan du lese mer om hvordan det gikk da jeg testet nettbutikken (pris, utvalg, frakt, momskostnader, etc.).

Husk at du bør sette deg nøye inn i hvordan du tar på kontaktlinser. Mange bruker fargelinser for første gang når de skal på en fest, og det kan virke ubehagelig å “ta på øyet” når man ikke har gjort det før.

Her er en video av en jente som tar på halloween-linser for første gang – og du kan selvfølgelig la deg bli inspirert:

2 KOMMENTARER

 1. Hej
  Jeg har nettbutik http://www.magic4eyes.no og med lave priser og gratis fragt og sat sådan, så kunder ikke kommer til at betale toll.
  Vi er specialiseret i fargede linser uten styrke.
  Jeg vil gerne have et affiliate samarbejde med dig, og er i targetcircle og tilbyder god kommision.
  Mvh Henrik
  PS-kunne ikke finde en email 🙂

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here