Brukeranmeldelse/Prissammenligning: Freshlook dimensions

0
1404

Du kan faktisk spare utrolig mange penger på å velge riktig nettbutikk når du kjøper farglinser. Dette er grunnen til at vi har satt opp følgende oversikt over de nettbutikkene som selger Freshlook Dimensions – og vi prøver alltid å holde prisene oppdatert.

Hva koster Freshlook Dimensions hos de forskjellige nettbutikkene?

Freshlook Dimensions

Prisinformasjon 2-pakning

SmartBuyGlasses 197,-
Lavista 229,-
Lenson 235,-
YourLenses 259,-

 

Freshlook Dimensions

Prisinformasjon 6-pakning

SmartBuyGlasses 472,-
Shopping4net 529,-
Lenson 533,-
Mister Spex (Lensstore) 589,-
YourLenses 609,-

 

Freshlook Dimensions – en meget god fargelinse

Jeg har brukt disse fargelinsene i et par uker nå etter å ha bestemt meg for å prøve dem ut og levere en grei brukeranmeldelse (som jeg håper du setter pris på). Til vanlig bruker jeg vanlige Freshlook Colors-kontaktlinser, så jeg er i utgangspunktet veldig tilfreds med produsenten.

Freshlook dimensions.
Freshlook dimensions.

Når jeg har på Freshlook dimensions kan jeg i større grad enn med andre linser kjenne at jeg har på kontaktlinser da de ligger utenpå øynene. Men det er ikke mer plagsomt enn at jeg nå har gått med de tre uker i strekk.

Jeg bruker øyendråper jevnlig for å gjenvinne fuktigheten i linsene, så dette er definitivt ikke en kontaktlinse for deg som sliter med å være veldig tørr i øynene.

Fuktighetsnivået er rett og slett ikke høyt nok til at man kan gå med de konstant i veldig mange timer med tørre øyne.

Farge

Jeg har personlig middels brune øyne og har brukt den blå (pacific blue) varianten. Det er en dyp og fyldig blåfarge som man kanskje ikke skulle tro klarte å dekke min naturlige øyefarge. Men jeg er overrasket over hvor godt man skal se etter for å se spor av min opprinnelige farge. Alle jeg har møtt og spurt har fortalt meg at de ikke kan se at jeg benytter meg av fargelinser.

I sterkt lys skinner blåfargen virkelig igjennom, nærmest som en diamant. I svært svakt lys (les: mørke) er det nesten umulig å se at jeg har noen øyefarge i det hele tatt.

Troverdighet

At det skal se naturlig ut er kanskje mitt aller største kvalitetskriteria når jeg skal bedømme fargelinser. Freshlook dimensions scorer veldig høyt på dette punktet.

Folk jeg ikke har møtt før og som har funnet ut at jeg egentlig har en naturlig brunfarge har nærmest blitt slått i bakken. Den mørke blå øyenfargen ser svært naturlig ut på ansiktet mitt. Det hjelper nok at jeg har mørkt brunt hår og veldig lys hud.

Min totalvurdering?

Jeg er sånn semi-fornøyd med fargelinsene. Det skal ikke mer til enn et par milliliter mer med H2O til, så vil jeg si at dette er en linse jeg kan bruke til en hver anledning.

Farge – 10/10
Komfort – 7/10

Jeg har enda ikke tatt noen bilder av resultatet som følge av at det å ta et nøyaktig bilde med en smarttelefon er nærmest umulig, men jeg skal laste opp et bilde så fort jeg får sjansen med et ordentlig kamera.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here