Freshlook Colorblends

0
655

Prissammenligning på Freshlook Colorblends

Freshlook COlorblends

Prisinformasjon 2 pack

SmartBuyGlasses 175,-
Mister Spex (Lensstore) 219,-
Shopping4net 229,-
Lenson 235,-

Freshlook Colorblends – for deg som vil forsterke øyefargen

Først som sist: hvis du skal fullstendig bytte øyefarge, så vil vi anbefale Freshlook Colors. Colors har en betydelig sterkere farge og en mye større effekt hva angår fargeskift.

Freshlook Colorblends er månedslinser som også gir deg muligheten til å «piffe opp» utseendet ditt. Disse linsene fra Alcon har blitt meget populære i hele Norden da de kombinerer et høyt vanninnhold med god komfort. De kommer i pakker med 2 stk linser – en til hvert øye.

Bredt fargespekter og usikker effekt

Med Freshlook Colors kan man «bare» velge mellom fire forskjellige farger. Colorblends tilbyr et mye bredere fargesortiment:

– Brilliant Blue (VELDIG markant og lyseblå farge, nærmest farget som tropiske farvann)
– Amethyst (lilla-grå farge)
– Blue («vanlig» blåfarge)
– Brown (brun)
– Gray (grå)
– Sterling Gray (blå-grå farge)
– Green (grønn)
– Pure Hazel (hasselnøtt-farget)
– Turquoise (turkis)

Her skal det være noe for enhver smak. Men vennligst merk at ikke alle de norske nettbutikkene fører alle fargene. Da vi sjekket litt rundt, så var det normalt at man kun kunne tilby 4-5 forskjellige typer av Freshlook Colorblends.

Men til tross for at man har mange farger å velge mellom, så kan man aldri være sikker på effekten. Man vet aldri hvordan den nye øyenfargen kommer til å passe dine andre ansiktstrekk. Derfor kan det være greit å kjøpe èn eller to pakker Freshlook Colorblends før man går til innkjøp av månedslinser til et helt år.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here