Full guide – crazy kontaktlinser

7
3017

Crazy kontaktlinser kan gi deg det merkeligste utseende og piffe opp hverdagen betraktelig. Historisk sett var det skuespillere i skrekkfilmer og serier som brukte disse kontaktlinsene for å gi en grufull opplevelse for publikum. Men nå om dagen er crazy linser særlig populært blant nordmenn når det nærmer seg halloween – til ja, cirka samme formål som det skuespillerne hadde.

Før jeg forteller deg hvor du bør kjøpe linsene, så skal jeg fortelle litt om hvorfor du skal kjøpe dem og hvilke varianter som finnes på det norske markedet.

Hvorfor gidde å kjøpe crazy kontaktlinser ?

Crazy kontaktlinser brukes utelukkende i den hensikt å gi deg et utseende som du ikke hadde fra før av. De er (i hvert fall i 90 % av tilfellene) uten styrke og er i hovedsak laget for å gi moro og underholdning.

Smiley-kontaktlinser. Foto: Lensit

Så du trenger ikke noen resept fra noen optiker for å få de tilsendt hjem i posten. Du kan rett og slett besøke nettbutikker og velge de du har lyst på – med bare et par klikk.

Riktignok anbefaler vi alltid å ta forhåndsregler angående irritasjon eller øyebetennelse. Vårt råd er å ha de på i fem-syv minutter for å se om det virker irriterende, for deretter å ta de av om man føler ubehag.

Hvilke varianter finnes?

Det finnes en hel haug av typer rent estetisk. Dette inkluderer ”sebra-stripete”, flagg/kryss-design, gule katteøyne, spiraler m.m.

Det er også forskjell på varigheten, noe som gjenspeiles på prisen. Om man bare skal ha crazy kontaktlinser til en halloween-fest, så er det naturligvis ikke nødvendig å investere i månedslinser.

Hvor kjøper man billigst crazy linser?

Det er primært tre nettbutikker jeg anbefaler når folk spør hvor man bør kjøpe kontaktlinser på det norske markedet, og jeg har rangert rekkefølgen etter hvor godt utvalg de har av ”sprø” linser.

1. SmartBuyGlasses.

En god og sikker nettbutikk. Enkel, trygg og billig med prisgaranti.

Link: Smartbuyglasses.no

2. Shopping4net.

En nettbutikk som kanskje ikke er så veldig kjent blant nordmenn, men som i mine øyne er utrolig undervurdert. Verdt å ta en kikk!

Nettbutikken selger ikke bare linser, men også sminke, kosmetikk etc.

Link: Shopping4net.no

3. Lensstore.no. (Nå Mister Spex)

Vår hovedsponsor og en traver som har vært med i bransjen i veldig mange år. Godt utvalg og lave priser.

Link: Lensstore.no

Så vil jeg bare avslutningsvis ønske deg en god fest og håpe at alt går i orden! 🙂

7 KOMMENTARER

 1. I mine øyne ser sånne crazy kontaktlinser ganske harry ut dersom man bruker de til vanlig. Greit nok at Morten Johnny fra Lillestrøm tar på seg fargelinser når han skal til jobb liksom, men det er ikke veldig vanlig at man bruker det dersom man ikke skal på utkledningsfest/halloween.

  Tommel ned fra meg hvert fall.

 2. Crazy kontaktlinser kan kjøpes hos din lokale optiker også, som regel. Men jeg snakket med optikeren min om det og han anbefalte i hvert fall at man lærer opp barn til å bruke dem fordi det er mange midlertidige skader på øynene som kan skje deresom man begynner å pille på kontaktlinsene og gjøre sånn at de sitter skeivt på øyet.

  Det skal man passe på hvis man tillater barna sine å bruke det på Halloween.

 3. Det som er utfordringen når man kjøper Halloween-linser er at i 90 % av tilfellene så vil den som skal bruke kontaktlinsene ikke være en vanlig linsebruker.

  Da er man nødt til å gjøre hele opplæringsprosessen igjen. Godt at det lages sånne artikler som dette.

  • Det er her mye av problematikken ligger. Nå er (heldigvis/uheldigvis) kontaktlinser såpass utbredt at det finnes ofte minst én per husstand som har erfaringer med det og kan hjelpe til i den type situasjoner.

 4. Halloween-linser og crazy kontaktlinser er vel ikke helt det samme. Man kan godt gå med andre kontaktlinser (eller briller for den saks skyld) når det er halloween og vice verca, altså at man kan gå med crazy linser til hverdags selv om dette kan virke litt spesielt.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here