Anmeldelse: Memira Bergen (øyeoperasjon)

7
4081

Dette er et gjesteinnlegg skrevet av en person jeg sånn halvveis kjenner (venn via venn) som dro til Bergen for å ta en øyeoperasjon. Her er en 100 % ærlig anmeldelse av Memira Bergen. Innlegget er på ingen måte sponset eller drevet av noen økonomiske faktorer. Vi verken har eller vil noen gang ha noe avtale med øyeoperasjonsklinikker i Norge/Norden.

Min anmeldelse av Memira Bergen

For to uker siden gjennomgikk jeg en LASIK-operasjon hos Memira i Bergen og har tenkt til å skrive litt om hvordan opplevelsen min var hos det som er Norges største øyeoperasjon-kjede.

For meg var det slik at sikkerheten i operasjonen alltid har vært den avgjørende faktoren i min beslutning. Pris kommer så definitivt på andreplass da jeg på ingen måte ønsker å sitte med skjegget i postkassa, ha dårlig syn og en semi-tykk lommebok etter at alt var ferdig. Derfor valgte jeg Memira.

Jeg hadde hørt at Memira i Bergen ikke nødvendigvis var et bedre alternativ enn Memira Oslo (hvor jeg faktisk bor), men det gikk rett og slett på mindre ventetid.

Ved den første undersøkelsen ( som i mitt tilfelle var ca . 2 måneder før behandling ) ble jeg møtt av leger som kunne gi svært kompetente, profesjonelle og ærlige råd. Jeg fikk en gjennomgang av det som ville være forventet resultat for meg etter en behandling , akkurat som jeg forsiktig fikk beskrevet de hyppigste bivirkningene som jeg kunne forvente i den første lille perioden etter behandling.

Selve operasjonsdagen

Jeg fikk dermed en følelse av trygghet og av å være i trygge hender. Dette var min tilbakevendende

Memira. Foto: Skjermbilde
Memira. Foto: Skjermbilde

følelse på selve operasjonsdagen, noe som ga meg trygghet. Jeg hadde en samtale med øyelegen om en del sentrale faktorer knyttet til operasjonsdagen. Han fortalte grundig om operasjonen og hvordan jeg skulle forholde seg til meg under selve operasjonen.

Behandlingen tar svært kort tid – i mitt tilfelle mer enn 2 minutter per øye, da det eneste som skjer er en partiell frigivelse av en liten del av hornhinnen (FS -LASIK). En av de tingene jeg tenkte på er “hva skjer om man faktis blunker med øynene?”, men dette er ikke engang mulig da de “binder” fast øyelokkene dine til maskinen og tvinger deg til å se inn i et slags grønt lys som korrigerer hornhinnene.Jeg opplevde verken smerte før, under eller etter øyeoperasjonen hos Memira Bergen. Ikke at jeg heller hadde trodd det skulle gjøre vondt, men jeg har sett en del bekymrede folk på nettet som lurer på om en øyeoperasjon med LASIK-metoden faktisk gjør vondt. Det gjør det ikke.

Etter behandlingen hos Memira

I timene etter behandlingen opplevde jeg en moderat smerte i øynene , men dette var på ingen måte uutholdelig. Etter en lur på ca . en time våknet jeg opp uten smerter, men med en følelse av ” sand i øynene “.

Og best av alt : Jeg ser helt perfekt uten verken briller eller kontaktlinser!

Briller og kontaktlinser er nå historie for min del . Følelsen er nesten ubeskrivelig , og det eneste jeg angrer på er at jeg har ikke fått det gjort tidligere!

Jeg kan anbefale Memira .

7 KOMMENTARER

 1. Memira Bergen ga meg et prisoverslag som var så langt unna markedspris i Norden at jeg var bare nødt til å si takk og farvel til den bedriften der.

  Det er greit nok at man kanskje ikke bør gamble på å ta øyeoperasjonen sin i utlandet, men det finnes i hvert fall bedre alternativer enn Memira.

 2. Memira Bergen har ikke særlig god service. Jeg var innom for å høre om jeg kunne få en gratis legetime for å høre om jeg kunne ta en øyeoperasjon, men da var det visst sånn at de var fullbooket. Så dro jeg innom igjen, men da ga de meg bare en beskjed om at jeg ikke kunne ta laseroperasjon hos Memira og at de ikke ga vekk gratis konsultasjon.

  De kan godt svare på denne posten og si at det ikke stemmer, men det gjør det.

 3. Hei, jeg lurer bare på om dette innlegget er sponset? Jeg har hatt verdens dårligste erfaringer med Memira og lurer på om historien er fabrikert.

  Mange av venninnene mine som også har vurdert øyeoperasjon tok kontakt med Memira for konstulasjon, men det eneste vi satt igjen med var en regning på 500 kroner og INGEN RELEVANT INFORMASJON. Aldri mer Memira, det er et helt elendig selskap.

  • Hei Olivia,

   vi kan si så mye som at dette innlegget på ingen måte er sponset – den type sponsing driver vi ikke med her på siden.

   Hvis du har en historie å skrive angående Memira, så er du hjertelig velkommen til å ta kontakt. Den vil naturligvis bli publisert på lik linje med alle andre erfaringer.

   mvh

 4. Hei Olivia
  Først og fremst vil vi bare understreke at alt som skrives på denne portalen, ikke er sponsede innlegg.
  Vi oppmuntrer våre kunder til å dele sine erfaringer på åpne forum. En åpenenhet som dette, vil kunne bidra til at vi strekker oss ennå lenger samtidig som at vi får mer generell kunnskap ut blant befolkningen om tematikken syn.
  Vi forsøker å fange alt som blir skrevet i relasjon til oss som firma, våre behandlinger og våre klinikker, spesielt viktig er det dersom det er noen som er misfornøyd med oss.
  Vi synes det er kjedelig og beklagelig at du har dårlig erfaring med oss, ikke minst at du og dine venner føler dere ikke har fått relevant informasjon fra oss. Siden vi hele tiden bestreber å bli bedre, så hadde det vært fint om du kunne dele med deg til oss hva du savner av informasjon, så kan vi komplettere det som mangler både til deg og andre.
  Tusen takk på forhånd.
  Mvh Therese på Memira

  • Hei Therese. Hyggelig at dere dropper innom for en kommentar – det setter vi stor pris på. 🙂

   Godt å se at dere også tar kundesupport på alvor.

   mvh

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here