Slik skaffer du fargelinsene dine til Halloween

7
2607

Halloween-linser

Halloween-kontaktlinser er definitivt kule og interessante, spesielt hvis du har rett drakt å bruke til dem. I tillegg vil du aldri bli skuffet med det designet som er tilgjengelig i markedet i dag. Kunne du tenke deg hundrevis av forskjellige fargelinser å velge mellom?

Et utsnitt av vareutvalget til Shopping4net på fargelinser.
Et utsnitt av vareutvalget til Shopping4net på fargelinser.

I så fall har du sjansen.

Reseptbelagte Halloween-kontaktlinser (aka fargelinser) var allerede populært brukt siden tidlig på 90-tallet. Disse ble bare primært brukt av film- eller teater-skuespillere i disse tider. Men med økt offentlig etterspørsel økte produsentene antall solgte fargelinser i hytt og gevær.

Stort salg av fargelinser nært Halloween

Når det nærmer seg halloween her hjemme i Norge (og i utlandet for den saks skyld), så er det utrolig mange som skal handle inn fargelinser for å bruke til nettopp deres kostyme.

Det bredeste utvalget av reseptbelagte Halloween-linser finnes vanligvis gjennom elektroniske midler. Men før du gjør noen endelige avgjørelser bør du alltid sjekke om produktet er FDA-godkjent eller ikke. Hvis det ikke er oppgitt på produktbeskrivelsen kan du dobbeltsjekke kontaktlinse-merket på FDAs nettside. I norske nettbutikker er det som regel kun godkjente FDA-kontaktlinser som selges, så det skal ikke være noe problem dersom du ikke bestemmer deg for å kjøpe fra utlandet.

Nettbutikker som selger fargelinser

Vi har tatt et oppgjør med netthandelen av kontaktlinser på nett i Norge og listet opp noen nettbutikker vi selv kan gå gode for personlig når det kommer til kjøp av linser.

Det er mange som selger fargelinser, som du kan se i boksen under. Men det er kun én nettbutikk som selger såkalte «halloween-linser», og det er Magic4eyes.no. Jeg har selv brukt dem, og de har ganske kjapp frakt – men merk at de sender fra varelageret sitt i Danmark. Allikevel skal det ikke være noe problem dersom du kjøper linsene minst fem dager før halloween eller utkledningsfesten. Besøk nettsiden deres her.

De er listet opp i denne boksen.

NettbutikkFraktBestill
Fri fraktbutton
40,- NOKbutton
skjermbilde-2016-09-16-kl-23-55-07Fri fraktbutton
Fri fraktbutton

7 KOMMENTARER

 1. god artikkel om linser, dette. synes denne siden har blitt bedre siden den startet da det mest var elendige artikler her (sorry). Nå står det i hvert fall noe relevant til oss som ønsker å få litt info om kontaktlinser og liknende

  • Nei, det har vi ingen problemer med å forstå. Kvaliteten på artiklene prøver vi å gjøre noe med til en hver tid, så håper det fungerer i hvert fall!

 2. kjøp for guds skyld ikke fargelinser fra utlandet. Tollen tok dem fra meg og begynte å snakke om at det var masse moms, toll og greier på dem. Noen linser som i utgangspunktet kostet 150 kroner endte jeg opp med å skulle betale 318!!!! kroner for.

  Da ringte jeg dem og sa pent fra om at dette var noen fargelinser jeg ikke gadd å ha. jeg sier det bare, fordi jeg ser på diverse blogger at man anbefaler å kjøpe linser utenlands. ikke lurt.

 3. Det var et tilfelle i England (UK) hvor det var en ung dame som kjøpte seg halloween-linser og skulle prøve dem for første gang. Hun hadde aldri brukt kontaktlinser tidligere og var veldig spent. Og, basert på hva jeg her klipper ut fra avisartikkelen, så gikk det ikke akkurat strålende:

  Dette betyr at noen mennesker som aldri har brukt linser før er til skade øynene bare ved å sette dem på feil måte – og har ingen anelse om farene ved dårlig øye hygiene.

  Carrie-Anne Balloch, 21, fra Leeds, ble igjen i smerte etter iført et par kattens øyne kontakter på en fest i fjor.

  Hun ble tvunget til å sove med et vått håndkle over øynene i to uker etter at paret hun kjøpte for £ 9,99 på eBay skrapt den sarte huden på henne hornhinnen.

  Miss Balloch sa: «Det var fryktelig, og ser tilbake nå, jeg kan ikke tro at jeg gjorde det.

  Jeg kjøpte linsene på eBay, og hadde egentlig ikke tenke to ganger om deres sikkerhet som laster av mine venner har brukt dem og vært fint.

  «Så snart jeg satte dem inn, følte jeg at øynene mine ble skrapt og jeg kunne nesten ikke se som de ble bare streaming, men vennene mine sa det ville ta en stund å venne seg til dem.

 4. Halloween er jo årstiden hvor man bare SKAL kle seg ut og da er det PERFEKT med fargelinser. Så til alle dere som tviler på om det er noe for dere; prøv det. og hvis dere ikke liker det, så er det bare å droppe å kjøpe det til neste år

 5. Halloween er faktisk den ene dagen i året jeg faktisk gidder å gå med fargelinser, men jeg synes egentlig at det er litt ubehagelig. Skulle gjerne hatt en guide eller liknende på hva man kan gjøre med linsene for at de ikke skal svi så mye på øynene eller noe: Vet ikke om det kun er fargelinser som er sånn, men tviler egentlig.

  • Hvis det er ubehagelig, så bør du bytte fargelinser. Ikke bruk linser som føles dårlig på øynene – det kan føre til skader på øynene.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here