Hvordan velge kontaktlinser til Halloween

5
2223

Kontaktlinser til Halloween – slik skaffer du det

Det er nå det snart gjelder – Halloween nærmer seg og man ønsker å skaffe seg et kostyme som kan virke fryktinngytende på de andre som ønsker samme effekt som deg. Men også kontaktlinser, eller såkalte fargelinser, vil være et godt supplement når man skal ut på fest og vise frem sitt nyinnkjøpte kostyme.

Nå er Magic4eyes.no den eneste norske nettbutikken som selger fargelinser med motiv (altså røde linser, crazy linser, grønne linser) og så videre. Hvis du skal ha kontaktlinser til Halloween-feiringen, så er dette det eneste alternativet der ute akkurat nå. 🙂

Selv arbeider jeg tett opp mot linsebransjen på internett og ser en tydelig økning i kontaktlinser når det nærmer seg halloween. Grunnen er rett og slett fordi folk ønsker å kjøpe fargelinser for å fullføre hele inntrykket folk får av deg.

De aller mest solgte fargelinsene i måneden(e) før Halloween er følgende:

– Katteøyne. Brukes som regel i sammenheng med tigerkostymer eller liknende. Disse death-159120_960_720selges i veldig mange nettbutikker som selger fargelinser.

– Vanlige fargelinser. Dette er kontaktlinser som bare gir deg en ny farge på øynene og ikke noe ”hokus pokus”.

– Helt sorte øyne. Om du er for eksempel en helt svart katt, så vil slike enfargede linser være midt i blinken. Kan helt klart være litt irriterende for andre å se på, men halloween er tross alt bare en gang i året.

Hva skal man tenke på når man kjøper linser til halloween?

For det første er det viktig at du kan tenke at du kan klare å ta de på. Hør med noen som er vant til å bruke kontaktlinser hvorvidt de tror at de kan hjelpe deg til å ta de på eller ikke – for det er faktisk ikke så veldig enkelt de første gangene.

Du skal også tenke på sikkerhet. Det finnes så mange utenlandske nettbutikker som selger falske fargelinser nå at man skal virkelig være forsiktig med å bestille fra utlandet. Tollvesenet har heldigvis også satt inn en offensiv mot import av kontaktlinser som i verste fall kan gjøre deg midlertidig blind.

Hvor bør man kjøpe kontaktlinser til halloween?

Så enkelt er svaret på dette spørsmålet; på internett. Det finnes veldig mange gode nettbutikker som selger fargelinser, så det skal ikke akkurat være noe problem å finne det produktet du ønsker til en mye billigere pris enn hva du vil finne i andre og fysiske butikker. Tro meg – du ønsker ikke å vite hvor mye det kommer til å koste dersom du stikker innom en optiker og ber om noen linser til halloween.

Velkjente nettbutikker jeg har brukt til nevnte innkjøp:

NettbutikkFraktBestill
Fri fraktbutton
40,- NOKbutton
skjermbilde-2016-09-16-kl-23-55-07Fri fraktbutton
Fri fraktbutton

5 KOMMENTARER

  • Det gjør det helt sikkert, men vi fremhever alltid kvalitet fremfor kvantitet.

   Du finner det du vil ha på de nevnte nettbutikkene.

 1. Det stemmer jo ikke at Lensit.no er billigst..

  XXXXX.no er jo nesten halve prisen.. Lager i Norge og rask levering. (Redaktør tok vekk lenke pga spam)

 2. Til han som har skrevet her at han har en nettbutikk som nesten er halve prisen av lensit på halloween-linser, så er jeg ganske interessert i å få høre om den. For jeg er nesten 99 % sikker på at han snakker bullshit.

  Jeg kjøper alltid kontaktlinser til halloween på lensit og har gjort det sikkert de siste 10 årene (!) både til meg og barna mine. finner ikke noe billigere andre steder på nett

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here