Fargelinser med mørke øyne

3
1387

Spørsmål:

Jeg er interessert i å få fargelinser (fargede kontaktlinser som vi kaller det her i Danmark), men jeg har veldig mørke brune øyne. Er det fargelinser som kan endre min øyefarge til tross for at jeg har svært mørk farge på øynene?

Og i så fall – hvor stor forandring er egentlig mulig å få?

Svar:

Hei! Hyggelig at du sender inn mail her til oss.

Det er klart at også du vil ha mulighet til å ha fargelinser. Det er ikke forbeholdt folk med lys øyefarge.

Du skal bare være sikker på at du ikke kjøper de mørkeste.

Jeg kan ikke annet enn å sitere en kompis som “sliter” med samme problem når han skal kjøpe fargede kontaktlinser (hei, Jonas! 🙂 ) .

Jeg har lys grønn og mørk blå. Problemet er at jeg ønsket å kjøpe et annet par, og jeg kan ikke finne hvor du kan kjøpe dem på nettet lenger. Hvis noen vet hvor hører jeg gjerne fra deg. I mitt søk snublet jeg på dette forumet og jeg tenkte jeg skulle legge inn min erfaring slik at vi med mørke øyne også kan benytte oss av fargelinsr. Jeg har veldig mørke brune øyne og sliter med å finne noen som passer.
3 KOMMENTARER

  1. Ettersom de er slitte rett på hornhinnen i øyet, kontaktlinser gi visjon som er mer naturlig. Objektene vises i riktig størrelse og posisjon, uten forvrengning. Avstanden mellom øyet og briller kan variere, forårsaker objektene som blir større eller mindre enn de faktisk er.

  2. Fargelinser er jo ikke beregnet kun til de som har mørke eller lyse øyne. De fungerer jo for alle og en hver. Selv har jeg lyse øyne og bruker mer enn gjerne fargelinser med alle mulige farger, det er bare noe som krydrer hverdagen.

    • Problemet er bare at man med mørke øyne vil ha betydelig større problemer med å endre øyenfargen. Lyse øyne er litt som et hvitt ark – der alt kan formes og skrives på.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here