Ønsker du katteøyne – kjøp fargelinser

3
10084

Katteøyne og kontaktlinser

Katteøyne er et behov hos mange som skal på diverse fester. Spesielt Halloween har vist seg som en høytid der veldig mange unge mennesker kjøper inn diverse fargelinser for at det skal tilpasse seg det kostymet man har kjøpt inn.

Og det finnes en hel masse fargelinser som har vist seg å være gode. Selv har jeg bare prøvd èn av dem, men jeg tror at de aller fleste katteøyne-linser hos de største nettbutikkene i Norge er veldig trygge å bruke.

Tips når du skal kjøpe linser for katteøyne:

1. Vær sikker på at det er endagslinser du skal bruke. Enkelte svært kompetente leverandører produserer også månedslinser med katteøyne, noe man helst ikke bør kjøpe dersom man ikke varig ønsker å gå rundt med slik øyepryd.

Dette vil du også se ganske klart når du ser på prisen.

2. Har du ikke prøvd kontaktlinser tidligere, så vil jeg anbefale at du hører med en som har gjort det slik at du får hjelp med å putte dem på. Du kan tenke at det er svært enkelt, men det kreves faktisk en liten innsats å både ta dem av og ta dem på.

Det å bli vant til å bruke linser ved å «ta» på øyet sitt på den måten er ikke noe de aller fleste er gode på.

3. Sjekk de største nettbutikkene for kjøp av linser. Jeg gikk nå nylig gjennom alle nettbutikkene og sjekket hvem som var billigst, og det var en ganske jevn kurve hos alle de andre – men Lensstore/Mister Spex.no var nok den som var aller billigst på fargelinser.

Oppdatering: Nå er det kun Magic4eyes.no (sjekk link) som selger «crazy linser» eller «katteøyne-fargelinser» i Norge. 

3 KOMMENTARER

  1. Dette er vel et produkt som kan sies å være for spesielt interesserte. Har sett få mennesker gå rundt med katteøyne i de store norske byene i hvert fall. Kanskje et bygdefenomen.

    • Bygdefenomen? Tja.

      Jeg har sett mange, også folk i byen, gå med katteøyne-kontaktlinser på Halloween. Det at du setter mennesker i bås for hvilke type fargelinser de bruker er vel bare veldig spesielt og ikke særlig hyggelig.

  2. Katteøyne er jo den råeste outfiten til halloween. Den eneste gangen jeg faktisk gidder å kjøpe linser hvert år er jo nettopp til halloween, men da kjøper jeg til gjengjeld til hele familien. En sånn eske inneholder jo 10 par eller noe sånn, så man får strengt tatt mye for pengene.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here