Sammenligne kontaktlinser

NettbutikkFraktBestill
Fri fraktbutton
40,- NOKbutton
skjermbilde-2016-09-16-kl-23-55-07Fri fraktbutton
Fri fraktbutton

Sammenligning av pris på kontaktlinser

Det å sjekke ut hvilke nettbutikker som selger de billigste kontaktlinser har vært sport for veldig mange prisbevisste nordmenn i lang tid allerede. Kontaktlinser som salgsprodukt på internett har økt sterkt både merkevaremessig og omsetningsmessig de seneste årene, noe som har ført til mange gode nettbutikker med lave priser.

Dailies kontaktlinser. Foto: Lensit

Men hvordan kan du sammenligne kontaktlinser på best mulig måte når det kommer til pris?

Alt koker ned til å vite hvilket produkt du skal ha før du begynner å lite. Om det er halloween-linser, endagslinser eller månedslinser. Har du klart nøyaktig hva du skal handle inn, så er det veldig lett å vite hvordan du skal sammenligne prisene.

1. Du går inn på de mest velkjente og største nettbutikkene i Norge.

Vi har anbefalt noen av dem i boksen over artikkelen, noe du helt sikkert la merke til da du klikket deg inn på denne artikkelen.

2.  Sjekk hva prisen på produktet ditt er hos de forskjellige.

Det er faktisk relativt store prisforskjeller selv hos de største nettbutikkene i Norge, men som vi tidligere har skrevet – konkurransen gjør at de presser seg så lavt som overhodet mulig slik at de kan kapre kunder.

3. Velg med omhu.

Det vil si at du bør sjekke om det finnes noen som tilbyr gratis frakt, hurtig frakt eller andre ting som gjør at du kanskje velger den ene foran den andre.

Det finnes veldig mange nettsteder som sammenligner priser på kontaktlinser på internett, men disse er som regel drevet av folk som har sterke insentiver om å ta pengene dine som følge av avtaler med de nettbutikkene de ”presenterer”. Vet ikke akkurat om dette er den beste måten å finne frem til de billigste linsene på i og med at de ofte utelater mange av de store nettbutikkene som de ikke har samarbeid med.