Billige kontaktlinser

Billige kontaktlinser på nett

Skal du ha billige kontaktlinser, så anbefaler vi deg å kjøpe de på internett. Her får du mye billigere linserenn det du får hos din nærmeste optiker – mye på grunn av at en nettbutikk kan ha såpass lave priser i og med at kostnadene er så utrolig lave.

Selv kjøper jeg alltid kontaktlinsene mine på internett, men akkurat hvilken nettbutikk skal jeg ikke

Et utsnitt av vareutvalget til Shopping4net på fargelinser.
Et utsnitt av vareutvalget til Shopping4net på fargelinser.

avsløre lengre – da vi egentlig ønsker å være så uavhengige som mulig. Har ikke noe behov for å anbefale nettbutikker som selger billige kontaktlinser da jeg ikke verken jobber for noen av dem eller har noe særlig å anbefale.

Prismessig er det i hvert fall veldig smart å kjøpe på nett. Før betalte jeg rundt 1000 kr for den forsyningen jeg skulle ha, men etter at jeg gikk over til nett har jeg faktisk gått ned til 500 kroner. Om man har et stramt budsjett å kjøpe kontaktlinser for, så vil dette anbefales på det aller aller sterkste.

Hvor kan du kjøpe billige kontaktlinser?

Selv har jeg prøvd å både kjøpe kontaktlinser hos utenlandske og norske nettbutikker, og kan vel si så mye som at sistnevnte er det beste alternativet. Da jeg prøvde å kjøpe linser utenlands tok det over tre uker før jeg fikk dem tilsendt i posten. Når jeg kjøper fra norske nettbutikker pleier det kun å ta tre til fire arbeidsdager – i tillegg til at det var mye billigere.

Her er noen av nettbutikkene du kan kjøpe kontaktlinser hos:

Lensit.no

Lensstore.no

Dette er i hvert fall de to jeg har hatt ekstremt gode erfaringer med. Førstnevnte er kanskje litt billigere enn nummer to, men jeg har hatt den erfaringen at Lensstore kanskje er de som klarer å levere hurtigst – noe som er veldig gunstig hvis jeg klarer å gå tom før jeg har regnet med.

Riktignok finnes det også andre alternativer som jeg har litt mindre erfaring med, disse inkluderer både Shopping4net.no og LensOn.no.

Jeg skal skrive en review av nettbutikken Shopping4net litt senere når jeg endelig får prøvd den ut.

Egne erfaringer

Jeg har, som jeg også skriver tidligere i artikkelen, opparbeidet meg en god del egne erfaringer med nettbutikker som selger billige kontaktlinser i Norge. På dette grunnlaget har jeg satt opp en tabell som gjør at du lett kan finne frem til de nettbutikkene jeg anbefaler (er som regel stort sett de samme som er nevnt over her).

Ta en kikk!

NettbutikkFraktBestill
Fri fraktbutton
40,- NOKbutton
skjermbilde-2016-09-16-kl-23-55-07Fri fraktbutton
Fri fraktbutton

Sammenligne priser på nett

Vi har riktignok funnet ut med tiden at det er utrolig mye smartere å sammenligne priser på nett i og med at man aldri er helt sikker på hvilken nettbutikk som har den billigste linsen til en hver tid. Prisene går opp og ned, og det kan være kronglete for en forbruker å skulle forholde seg til 5-6 forskjellige nettbutikker hver gang man skal kjøpe kontaktlinser på nett. Derfor har vi gjort det veldig enkelt for deg: vi har listet opp samtlige kontaktlinser man finner på det norske markedet på forsiden vår.

Da kan du enkelt manøvrere deg frem til din valgte linse.

Priser og tilbud

Det er ingen tvil om at det er knallhard kamp om kundene i denne bransjen, og det er tilsales-1336000_960_720 syvende og sist noe som kun gavner deg som forbruker. Men det skal sies at det noen ganger kan være vanskelig å vite hvilke nettbutikker som kjører de beste tilbudene på kontaktlinser.

Vi prøver naturligvis å oppdatere vår database i så stor grad som mulig slik at man alltid har oppdaterte priser, men allikevel må vi innrømme at vi noen ganger ikke klarer å holde tritt med de hyppige tilbudene som gir varierende priser.

Hvis du skal være helt sikker på å få den billigste prisen når du kjøper kontaktlinser på nett, så bør du klikke deg inn på alle nettbutikkene og dobbeltsjekke at ingen har «oppdaterte» priser. Det tar deg ikke mer enn et par minutter.