Billige fargelinser

Billige fargelinser – hva er det?

Fargelinser brukes av mennesker som rett og slett har et ønske om å skifte øyefargen sin. Det kan kjøpes i flere varianter, men det viser seg at nordmenn pleier å kjøpe inn en hel haug av dem til Halloween og andre kostymefester.

Andre kan bruke fargelinser med styrke for å ha den samme effekten som man har med sine andre kontaktlinser, men det er mer vanlig å kjøpe fargelinser uten styrke.

Fargelinser uten styrke

Det er som regel fargelinser uten styrke som kjøpes av de aller fleste nordmenn som ønsker å skifte

Freshlook fargelinser. Foto: Shopping4net

øyefarge. Og det er disse du skal kjøpe inn dersom du skal på kostymeparty eller på halloween-fest.

En utfordring for deg som kommer til å kjøpe inn denne type linser et at du kanskje ikke er så dreven fra før av til å ta av og på linsene. Med det skal du vite at det kanskje bør være et smart trekk å høre med noen som allerede benytter seg av kontaktlinser for å få en innføring i bruk av disse.

Fargelinser med styrke

Som tidligere nevnt er de som skal kjøpe inn disse folk som sliter med synskorrigeringsfeil fra før av. Og disse trenger som regel ingen innføring i hvordan kontaktlinser fungerer fra før av.

Det er mer og mer vanlig for de som bruker kontaktlinser til vanlig å krydre utseendet litt med fargelinser.

Hvor kan du få kjøpt billige fargelinser?

Det finnes en hel del nettbutikker , og fysiske butikker for den saks skyld, som selger billige fargelinser – men vi har funnet frem et par til deg på internett slik at du ved kun et par klikk kan bestille online.

Lenson

Du kan kjøpe fargelinser hos Lenson ved å klikke her. Her har du et godt utvalg av både vanlige kontaktlinser og fargelinser. Vi har kun gode erfaringer med Lenson, så dette er en nettbutikk som tar kunden(e) seriøst.

Lensit

Du kan kjøpe billige fargelinser hos Lensit ved å klikke her. Denne nettbutikken er kjent for sine lave priser (gratis) på frakt, i tillegg til at de har svært god kundeservice. Svarer alltid kjapt på mail om du lurer på hvor dine billige fargelinser har tatt veien.

Lensstore.no

Du kan sjekke ut Lensstore sitt utvalg av fargelinser ved å klikke her og gå under “Fargelinser”. Et veldig godt utvalg til bra priser. Selv har vi aldri prøvd lensstore når vi skal kjøpe linser, men du finner både det ene og det andre av billige fargelinser her – så hvorfor ikke prøve?

Shopping4net

En annen nettbutikk som har tatt Norge med storm de seneste årene er Shopping4net.no. Dette er en nettside som både selger vanlige linser og fargede linser i stor skala og leverer svært kjapt. En av de butikkene jeg har brukt mest de siste årene.