Tom Ford briller – For deg som vil se bra ut når du ikke orker å ta på linser

0
1074
Tom Ford Briller med moteriktig Design
Tom Ford Briller med moteriktig design

De fleste dager velger jeg å gå med linser, men fordi jeg bruker endagslinser betyr det at jeg må ta med meg et par med ferske linser hver morgen. Derfor hender det at jeg noen dager velger å ta på meg et par briller istedenfor. Det kan være fordi jeg ikke orker å ta på meg linser, eller at jeg ønsker å hvile øynene en dag eller at jeg vil se litt mer sofistikert ut.

Om jeg velger å gå for briller istedenfor linser en dag, så ønsker jeg helst at de skal se bra ut på meg. Alle har selvfølgelig ulike smak og stil når det kommer til valg av briller, men selv mener jeg at det er Tom Ford som designer de aller kuleste brillerammene. Selv har jeg valgt å gå for denne varianten, men det finnes flere farger og fasonger å velge mellom for begge kjønn. Etter min oppfatning er det veldig trendy briller, som vil være moteriktige i flere år fremover.

Tom Ford har briller i flere farger og fasonger
Tom Ford har briller i flere farger og fasonger

Det skal sies at Tom Ford sine brillerammer er kostbare, men med tanke på hvor mange år man kan bruke brillene, så vil jeg påstå at det er verdt å investere i et par man føler seg virkelig komfortabel med.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here