To Premier League-stjerner med øyeoperasjon

2
3302

Premier League-stjerner med laseroperasjon

I Manchester er det to stykker som sliter med synet sitt og som er nødt til å kjøre det opp med en laseroperasjon. Felles for dem begge er at de begge spiller fotball på det aller høyeste nivået i England – nemlig i Premier League.

Urokråka Mario Balotelli er den ene som skal under laseren etter at han sliter med synskorrigering. Her er

PL-stjerner skal også se perfekt. Foto: Christopher Bruno

det ikke snakk om vanlig nærsynthet, men noe annet som er ganske betent inne på øyet hans. Balotelli spiller for Manchester City og det antas at laseroperasjonen ikke hemmer han mer enn at han er tilbake i spill etter et par uker.

Det kan altså godt være at ”Super-Mario” spiller neste kamp.

David de Geas øyeoperasjon

David de Gea er den andre som skal ta en øyeoperasjon ( eller – det er godt mulig at han allerede har utført den). Grunnen til dette er rett og slett at han har begynt å se dårlig, og når valget står mellom briller/kontaktlinser og en øyeoperasjon for en såpass profilert fotballspiller, så er laseroperasjon det beste alternativet.

Vi har tidligere her på nettsiden skrevet om det å bruke kontaktlinser for fotballspillere (noe som i realiteten er helt kurrant), men det aller beste er jo naturligvis å ta en øyeoperasjon – så er man kvitt problemet for alltid.

EDIT:

En liten edit er nødt til å utføres her etter at Mario Balotelli har forlatt Manchester City og spiller for tiden i AC Milan. Riktignok kan man godt si at han har vist “øye for mål” i år da han var Milans toppscorer i både Champions League og Serie A.

2 KOMMENTARER

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here