Tenk verdi når du skal kjøpe kontaktlinser på nett

0
641

Velg nettbutikk med omhu

Kontaktlinser på nett er en bransje hvor 90 % av kundene utelukkende tenker: “Pris, pris og pris!!!” hvor det eneste som synes å bety noe er hvor lite det koster å få linsene tilsendt i postkassen. Og jeg er helt enig i at prisen spiller en forholdsvis stor rolle.

Men det er noe med hele kjøpsprosessen som gjør at man kanskje skal se hvor mye VERDI man får hos hver nettbutikk.

Jeg er personlig en forbruker som elsker å støtte de nettbutikkene som har “det lille ekstra”, eller X-factoren som de kaller det på TV2.

Samlet verdi er påvirket av disse faktorene (i tilfeldig rekkefølge):

1. Tilgjengelighet.

Den beste prisen vil ikke bety mye hvis produktet ikke er på lager, og du trenger det nå. Heldigvis finnes det såpass mange norske nettbutikker som selger kontaktlinser at du alltid vil ha tilgang på den linsen du trenger – nesten til en hver tid.

Ikke alle nettbutikkene sender ut pakker i helgene riktignok. Husk derfor alltid på å ha et par nødlinser tilgjengelig hvis du bruker månedslinser.

2. Kundeservice.

Hvis du støter på uhøflighet eller uakseptable forsinkelser, så bør du bytte til en nettbutikkcall-center-1027585_960_720 som verdsetter deg som kunde og som gjør sitt beste for at du skal bli fornøyd.

I en effektiv hverdag er det heldigvis ikke mye kundeservice man trenger fra en nettbutikk, men det er viktig at du stiller litt krav til service og punktlighet.

3. Bekvemmelighet.

Det skal være hyggelig og deilig å kjøpe kontaktlinser på nett. Og det skal være en nettbutikk som aldri har nedetid og som du alltid kan stole på. Jo mindre du stoler på nettbutikkens lovnader, desto mindre grunn er det til å kjøpe kontaktlinsene sine der.

4. Tilleggsprodukter.

Noen ganger kan du finne noen fine tilbud på kjøp av alle tjenester og produkter fra samme uttak.

Kostnadene kan variere, spesielt hvis du kjøper i større volumer. Flere nettbutikker opererer jo med “kjøp for XXX kroner, så spanderer vi frakten!”. Hvis du er en som pleier å kjøpe større kvantum av kontaktlinser på nett når du først kjøper, så kan dette være en god mulighet til å spare noen kroner.

NettbutikkFraktBestill
Fri fraktbutton
40,- NOKbutton
skjermbilde-2016-09-16-kl-23-55-07Fri fraktbutton
Fri fraktbutton

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here