Soflens 38

0
1212

Soflens 38

Prisinformasjon

SmartBuyGlasses 149,-
Lenson 256,-
Shopping4net 269,-
Mister Spex (Lensstore) 369,-

Produktinformasjon

Soflens 38 er en kontaktlinse som har fått meget bra kundevurderinger verden over. Dette er ekstra tynne kontaktlinser som er lette å håndtere og vil av mange bli omtalt som et godt alternativ for folk som skal starte med kontaktlinser. Et høyt væskeinnhold sikrer komfort dagen lang.

Du vil også finne denne kontaktlinsen under navn som «SeeQuence» og/eller «Optima FW», avhengig av hvilken butikk eller optiker som har solgt deg linsen tidligere.

SOFLENS 38 – Månedslinsen som er god mot tørre øyne

Soflens 38 fra Bausch & Lomb er månedslinser som kommer i 6-pakninger. Det betyr at hver eneste gang du kjøper dem, så kan de vare et halvt år. Dette er linser som kommer i styrkevariasjonen +4 til -9 og som er utviklet for å hjelpe linsebrukere som sliter med tørre øyne. Til tross for at de er utviklet for å hjelpe deg som sliter med tørre øyne, så har Soflens 38 et rimelig lavt vanninnhold (38 % – derav navnet). Det er riktignok den gode oksygentilførselen som gjør denne månedslinsen til et godt valg. I tillegg er linsen veldig tynn.

Soflens 38 – nyttig informasjon:

Soflens 38 fra Bausch & Lomb er månedslinser laget av materialet Polymacon.*
Linsene inneholder et blåaktig skjær for bedre gjennomsynlighet
Ingen UV-beskyttelse
Vanninnholdet er 38 prosent,
Soflens 38 kommer i sekspakninger.

*= Polymacon er et materiale som faktisk er ganske sjelden brukt til å lage kontaktlinser. Det krever at linsen har et ganske begrenset vanninnhold, noe Soflens 38 har, men er meget god til å gjøre kontaktlinsen frastøtende fra skitt og smuss. Med andre ord: anleggsarbeidere eller andre som jobber i støvete forhold kan dra særlig godt nytte av Soflens 38.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here