Røde kontaktlinser billig

4
4312

Røde kontaktlinser til en billig penge

Fargelinser med og uten styrke er blitt veldig populært blant nordmenn. Selv kjenner jeg vel en tre-fire stykker som jevnlig bruker røde, brune eller gule kontaktlinser for å endre øyefarge – også i hverdagen.

Røde kontaktlinser er nok de som selger best av fargelinsene.

Her har jeg tatt med et eksempel på noen rød fargelinser med styrke og noen uten styrke – og skrevet opp prisene på dem hos de forskjellige nettbutikkene slik at du kan skaffe dem billigst mulig.

Magic4eyes eneste alternativ

Ingen av fargekartene hos de «vanligste» fargelinsene (Freshlook Colors, Colorblends eller Air Optix Colors) har røde linser. Noen av dem har noe som kalles «Honey», som jeg vil mer betegne som en gul-oransj farge. Ellers kan man gå for en «Hazel» («Hasselnøtt»)-farge. Men det vil nok være mer enn brunfarge som har et rødlig skjær i seg.

Konklusjonen er at dersom man skal ha røde kontaktlinser, så bør man over på denne «spesialforretningen» som heter Magic4eyes [Klikk link for å komme til nettbutikken].

I skrivende stund har de seks forskjellige rødfarger:

Røde kontaktlinser hos Magic4eyes. Foto: Skjermbilde.

Ser dette bra ut?

For å komme direkte til de røde linsene, så kan du trykke her.

Som du kan se, så ligger prisen i underkant av 200 kroner – og da får man tilsendt linsene direkte i postkassen. Magic4eyes er for øvrig en dansk forretning med varelager i Danmark. Dette er ikke et problem da tollsatsen per dags dato ligger på 350 kroner. Med andre ord: man trenger ikke betale ekstrakostnader på de røde fargelinsene såfremt de koster under 350 norske kroner.

Jeg ser at jeg kan kjøpe røde fargelinser hos amerikanske eller asiatiske nettbutikker. Er dette noe jeg burde gjøre?

NEI. Det er det ikke.

Hvis du kjøper såkalte «crazy linser», halloween-linser eller andre umerkede fargelinser fra ikke-europeiske nettbutikker, så setter du øyehelsen din i fare. Jeg vet at det kan være fristende å kjøpe linser fra Alibaba eller andre butikker.

Tross alt sparer man vel 100 kroner, ikke sant?

Allikevel er dette noe du absolutt ikke bør gjøre. Det finnes mange tilfeller der useriøse aktører har solgt fargelinser som har forårsaket øyeinfeksjoner og det som verre er. Nå har jeg personlig vært i kontakt med Magic4eyes og fått bekreftet at de selger ekte vare. Jeg kjøpte også noen røde fargelinser til kusinen min, og de fungerte helt fint (hun sa i hvert fall at hun knapt kunne kjenne at hun hadde noe på øyet, og hun bruker ikke kontaktlinser til vanlig).

Gammel artikkel: (fra 2016)

Oppdatert 2016: Mangel på røde fargelinser! (les under bildet)

 

Billige røde fargelinser.

Det var tidligere mulig å fremskaffe billige røde fargelinser på nett, men jeg har nå til gode å se noen som gir en god rødfarge og som man kan kjøpe fra norske nettbutikker. De mest kjente fargelinsene, Freshlook Dimensions, kommer dessverre ikke med rød farge.

Det eneste rådet jeg har til deg som ønsker å kjøpe røde kontatklinser er å følge med på “fargelinse”-utvalget til de forskjellige nettbutikkene i håp om at det snart dukker opp noe. Jeg kan garantere deg at jeg vil oppdatere denne artikkelen så snart jeg finner noe aktuelt. I tillegg vil jeg også si at jeg vil sterkt fraråde å kjøpe noe fra utenlandske nettbutikker da det har vært mange tilfeller av “falske fargelinser” hvor folk har fått skader på øynene etter bruk.

NettbutikkFraktBestill
Fri fraktbutton
40,- NOKbutton
skjermbilde-2016-09-16-kl-23-55-07Fri fraktbutton
Fri fraktbutton

Hva kan røde fargelinser brukes til?eye-1616986_960_720

Røde linser brukes ofte av folk som ønsker å skille seg ut av en eller annen grunn. Man kan godt si at det gir utseendet en liten “touch av det dramatiske” – og statistikk fra England viser at over 90 % av de som kjøper og bruker røde kontaktlinser er damer. Menn har altså liten eller ingen interesse av å bruke det.

Mange vil også bruke det i en Anime/Cosplay-sammenheng der man kler seg ut som noe annet.

4 KOMMENTARER

 1. “Røde øyne” er et generelt begrep som brukes for å beskrive rød, irritert og blodskutte øyne. Det kan også referere til:

  Subconjunctival blødning, eller ødelagte blodkar på sclera
  Blefaritt, eller betente øyelokk
  Stye, eller en rød kul på øyelokket
  Spesialeffekter kontaktlinser for å lage en “gal” røde øyne
  Røde øyne i bilder

 2. Skill deg ut med vårt fantastiske utvalg av røde kontaktlinser. Røde kontakter legge til en sjokkerende kant til ethvert antrekk og kommer i et stort utvalg av design som passer til enhver anledning. Velg blant flammende røde djevelen kontakter, funky røde hjerte design og fantasy kontaktlinser som virkelig gjør en uttalelse

  • Hei, ja.

   Det finnes mange grunner til å kjøpe røde linser. De er riktignok ikke de mest populære fargelinsene til å bruke til hverdag, men du har helt rett i at de veldig ofte bruker til følgende formål:

   – Skuespillere (film, teater, etc.)
   – Halloween
   – Andre arrangementer hvor man ønsker å drastisk endre utseende.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here