Proclear 1 Day

2
1430

Proclear 1 Day

Prisinformasjon 30-pakning

SmartBuyGlasses 133,-
Shopping4net 136,-
Lavista 149,-
Lenson 166,-
YourLenses 189,-
Lensstore (Mister Spex) 189,-

 

Proclear 1 Day

Prisinformasjon 90-pakning

SmartBuyGlasses 382,-
Shopping4net 415,-
Lavista 429,-
Lenson 480,-

 

Produktinformasjon

En dagslinse produsert av Cooper Vision for å holde på væskebalansen og motvirke tørre øyne. Dette er en kontaktlinse mange nordmenn sverger til på vinterstid i og med at linsen binder opp vannmolekylene og bevarer øyets fukt uavhengig av et tørt klima.

I følge Cooper Visions egne nettsider viser forskning at Proclear 1 Day bevarer så mye som 96 % av sin egen fuktighet selv om linsen har blitt brukt i 12 timer. Med andre ord kan du være trygg på at dette er en linse som ikke vil skape ubehageligheter mot slutten av dagen. Dette er faktisk den eneste kontaktlinsen som FDA (U S Food and Drug Administration) har erklært som “et godt hjelpemiddel som kan øke komforten ved å tilføre væske til øynene og motvirke tørrhet ved bruk av linser“.

Et meget godt valg.

PROCLEAR 1 DAY – Biokompitable dagslinser

Proclear 1 Day er en veldig populær dagslinse fra Cooper Vision. Det biokompitable materialet er utviklet for å lage en kontaktlinse som er behagelig for linsebrukere med følsomme øyne. I tillegg har den et vanninnhold på 60 % samt god oksygentilførsel, noe som gjør den allsidig – også for et norsk klima. I og med at den også finnes i styrke for både nær- og langtsynte, så er dette en virkelig god «allround»-linse som er veldig populær verden over.

God fuktighetskontroll og glatt overflate

Omafilcon A er navnet på det biokompitable materialet Proclear 1-Day er byget opp av. Dette fører til at øyet ikke blir irritert i og med at stoffet er så likt vår egen tårevæske. Nettopp derfor har denne linsen blitt trykket til sitt bryst av mange allergikere. Jo mindre sjanse for fremmedlegemer tli å feste seg på selve linsen, desto bedre og sikrere er kontaktlinsen for allergikere.

Merk at Cooper Vision anbefaler å ikke bruke Proclear 1-Day mer enn åtte timer hver dag.

Mye av grunnen til kontaklinsens «forsvar» mot smuss, støv og skitt er dens ultraglatte overflate. Den fungerer som et skjold – og gjør at alt av små partikler rett og slett preller av linsen så fort de kommer i kontakt med den. Det har rett og slett blitt laget i et frastøtende materiale.

2 KOMMENTARER

 1. Jeg må også si at man kan spare MYE penger på å sammenligne priser på nett. Ikke bare det, men også bare det å kjøpe Proclear på nett sparer man i hvert fall 200 kroner på.

  Husker enda den dagen jeg sluttet med et såkalt «kontaktlinse-abonnement», og heller begynte å kjøpe linsene på nett. Tidligere fikk jeg linsene i posten med en (HØY!!!) faktura. Nå er det sånn at jeg må aktivt gå inn og kjøpe linsene hver gang, men det er også noe jeg sparer veldig mye penger på. Såfremt jeg husker å kjøpe linsene før de forrige går ut selvfølgelig….det er jo litt av problemet med å bruke endagslinser.

  Proclear er en veldig bra endagslinse til alle som lurer!

 2. Veldig bra linse som jeg elsker å bruke.

  Kan virkelig anbefales til alle som ser etter en kontaktlinse som er:

  – Grei å bruke
  – Billig
  – Finnes hos så mange nettbutikker at det er veldig enkelt å sammenligne priser for å få den billigste prisen

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here