Min erfaring med nettbutikken Lensstore (Mister Spex)

6
2834

Erfaringer med Lensstore.no

Bare en disclaimer: etter at denne artikkelen ble skrevet har den tyske giganten Mister Spex kjøpt opp Lensstore. Man kan fortsatt bruke Lensstore.no for å komme til nettbutikken, men det er rett og slett nye eiere. Hvis du ønsker å lese hvordan det gikk da vi bestilte briller fra Mister Spex, så kan dette gjøres litt lengre nede i artikkelen.

Selv har jeg vært kontaktlinsebruker i mange, mange år. Nå er jeg vel på det syvende året hvis jeg ikke tar

feil, noe som har resultert i en del erfaring både når det kommer til bruk og kjøp av ting som kan rette

Lensstore er en OK nettbutikk.
Lensstore er en OK nettbutikk.

opp synet mitt på best mulig måte.

Etter at jeg kastet brillene har jeg slitt med å finne meg èn fast nettbutikk som jeg handler kontaktlinser fra, men etter en god stund har jeg innsett at det kanskje ikke er så ille å rullere litt rundt på de forskjellige alternativene dersom man skal prøve å få de aller beste prisene og den beste avtalen helhetlig.

Noen ganger bruker jeg butikk A da de har tilbud på gratis frakt, men må kanskje belage meg på å vente et par dager lengre på å få linsene enn butikk B som jeg pleier å bruke til vanlig. Men etter hvert vil “bordet snus” og jeg vil ta i bruk butikk B igjen.

Sånn fungerer kjøp av kontaktlinser på internett – man vet aldri hvem som disker opp med de beste avtalene.


Lensstore.no

For nå skulle jeg snakke litt om min erfaring med lensstore.no – som er etter min mening en av de butikkene som har klart seg lengst og best på det norske markedet. Mulig jeg må arresteres av referansepolitiet, men jeg mener ganske ettertrykkelig at det er svenske eiere som står bak nettbutikken – uten at det skal ha noen negativ innvirkning i det hele tatt.

Det skal riktignok også sies at jeg fant senere ut (nå oppdatert 2016) at de sender fra Sverige for å holde kostnadene nede. For meg er dette helt greit da jeg ikke har opplevd at forsendingen min har blitt utsatt foreløpig, men jeg hadde en venninne som fikk sin pakke stoppet i Posten og mente (naturligvis) at det hadde en sammenheng med at de har utenlandsk varelager.

skjermbilde-2016-09-13-kl-01-37-30

Prismessig synes jeg at det fungerer godt. Lenson.no har påberopt seg æren over å ha de aller billigste kontaktlinsene på internett, noe som helt sikkert stemmer – men her må man også ta høyde for at frakten kan bli litt høyere enn det den er hos feks Lensstore.

Om jeg skal finne noe negativt å komme med på denne nettbutikken, så tror jeg at det blir vanskelig. Supportmessig (som jeg setter noe høyt) er det fin flyt i kommunikasjonen både pr mail og pr telefon. Lensstore svarer alltid til forventningene dersom jeg har noen spørsmål angående produkter eller frakt (ikke at jeg er en vanskelig kunde som spør hele tiden, men det var greit å sjekke ut).

Egne bokser som sendes kontinuerlig

Kontaktlinsene sendes i egne bokser som er på døren min vanligvis etter en til to dager – noe som er helt kurrant leveringstid. Prisene ligger akkurat der jeg ønsker at de skal ligge, og jeg vet med meg selv at jeg sparer en rundt 50 % på å kjøpe dem på internett i forhold til å kjøpe de hos optikeren min. Og med det kan jeg faktisk smile hele veien til banken.

Sjekk ut Lensstore.no hvis du vil prøve dem, eller så kan du prøve deg på konkurrenten Lenson.no . De er også veldig gode.

Slik gikk det da vi bestilte briller hos Mister Spex

Oppdatering: Vi har også nå prøvd å bestille briller hos Mister Spex. Det gikk fint da vi prøvde å få bestilt noen kontaktlinser, så vi tenkte at vi skulle gi dem en ny mulighet til å bevise at de er til å stole på.

Vi har skrevet en ganske omfattende artikkel om hvordan man kjøper briller på nett og hovedgrunnene til at det er bedre enn å kjøpe dem hos en optiker. Derfor tenkte vi at vi skulle teste ut hvordan det var å kjøpe briller hos Mister Spex – for å se hvor lett er vanskelig denne prosessen var.

La oss komme i gang.

Når man kjøper brillene sine via en internettforhandler er det veldig viktig at man kan stole på nettbutikken. Ikke bare blir man nødt til å stole på at de brillene som ender opp i postkassen er ekte (dette gjelder spesielt hvis man kjøper merkevarer som Tom Ford, Ray-Ban, Ralph Lauren, etc.), men også at de leverer innenfor det man kan kalle ”rimelig tid”.

Begge deler scorer Mister Spex høyt på. Dette er en nettbutikk som selger ekte merkevarer og har lager i Norge. Check.

Hvor vanskelig er det å kjøpe briller hos Mister Spex?

Det er veldig enkelt hvis du vet hva du ser etter. Du velger enkelt og greit den brillen du vil ha, går inn og velger hvilket glass du ønsker (se skjermbilde under), og legger inn din styrke.

Brillene kom i posten etter et par uker og var av merket “Mister Spex Collection” ( som er en billigkolleksjon de selv produserer). Glasset var klart og tydelig og det virket som at brillene hadde blitt behandlet pent under frakt.

Konklusjonen er at det fortsatt er veldig enkelt å handle hos Mister Spex uavhengig om man bruker briller eller kontaktlinser.

6 KOMMENTARER

 1. Lensstore er konge. Det er egentlig alt jeg har å si om den saken. Bruker dem hver eneste gang jeg kjøper kontaktlinser og kan egentlig ikke se at jeg skulle begynne å bruke noe annet.

  • Alt jeg vet er at det er mange som er enig med deg. Jeg har også gått mer og mer over til å bestille fra Lensstore, noe som ikke akkurat er et merkelig valg når man ser på hva de kan tilby av pris og kvalitetsprodukter.

 2. Jeg er helt uavhengig av nettbutikk nå da jeg kun tidligere har jobbet med å selge kontaktlinser på nett, men jeg vil faktisk si at Lensstore absolutt er et av de beste alternativene. De er billige, har gode vilkår og sender ut varene sine kjapt.

  Kan også se at du er sånn forholdsvis enig i den vurderingen.

  Det jeg liker med å kjøpe linser i Norge er at det er såpass mange store konkurrenter som ikke driver prissamarbeid, noe som gjør at det å kjøpe denne type varer i Norge har kommet helt ned til en ekstremt lav pris.

  • Er nok redd for at konkurransetilsynet ville sett svært alvorlig på et eventuelt prissamarbeid mellom butikkene som selger kontaktlinser på nett i Norge. Da ville det blitt rabalder – heldigvis.

   Nå i 2016 (skrivende stund) har kontaktlinsene kommet ned på et veldig anstendig nivå.

 3. Jeg har brukt lensit i mange år og er egentlig kjempefornøyd med dem, men jeg skal innrømme at jeg ikke er som deg som sjekker hvilke tilbud som er ute til en hver tid – det er nok noe jeg absolutt er nødt til å bli mye flinkere på.

  Skal man spare penger, så er man virkelig nødt til å sette seg ned og få en oversikt over hvem som betaler best i discount-%.

  • Ja, jeg har prøvd flere ganger å sette meg ned og gå innom alle linsesidene for å finne ut hvilken nettbutikk som selger akkurat mine linser billigst. Problemet ligger bare i at man bruker mer tid på dette enn at det lønner seg. Kunne jo brukt den tiden på noe arbeid og faktisk tjent noe penger. 😛

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here