Ikke bare kontaktlinser som er billig på nett

0
823

Som de fleste vet, så er det mange kroner å spare ved å kjøpe kontaktlisner i nettbutikker istedenfor hos vanlige optikere. Dette gjelder også andre varer og artikler, for eksempel solbriller. Om en sjekker ulike aktører på nett kan en gjerne spare hundre- eller tusenvis av kroner om en skal kjøpe noen kule solbriller for eksempel. Det er også verdt å nevne at billige solbriller er like gode som de dyre med tanke på UV-beskyttelse, dette kan du for eksempel lese mere om hos NRK.

Hvor kan jeg kjøpe billige solbriller på nett?

Det finnes mange nettbutikker som selger solbriller, det er bare å ta et kjapt Google-søk for å finne et lite utvalg. Prisene ligger da gjerne på kr 150 – kr 250 for billige varianter, og dyre merkebriller er gjerne lavere priset på nett. Husk å ta med kostnader for porto og adm. gebyr når du sammenligner priser på Internett vs. hos din vanlige “brick and mortar” butikk. Vær også oppmerksom på at du ofte kan finne billige solbriller på kiosker og bensinstasjoner, men de har gjerne et svært lite utvalg å velge blant!

3 par for kr 249 hos Brillz

nettbutikken Brillz.no får en 3 par solbriller for under 300 kroner inkludert frakt. Med et stort utvalg (over 300 modeller) har en også mye å velge blant, slik at du får akkurat de brillene du ønsker! Det er vel ikke til å legge skjul på at de selger billige varer fra Kina, men de er merket med CE-godkjennelse, UV400 og er nikkelfrie (disse tingene er det viktigste for deg som skal kjøpe solbriller). Det er også godt dokumentert at billige varianter er like bra som de dyre, så hvorfor ikke kjøpe flere par og variere litt, istedenfor å ha de samme dyre solbrillene i flere år?

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here