Fargelinser – fine, nyttige og fargerike

3
2452

Fargelinser er et fenomen som har kommet for alvor til Norge de seneste årene. Det er kontaktlinser som endrer din øyefarge slik at du får et nytt utseende. Men det er ikke bare slik at fargelinser har en funksjon som endrer din estetikk – det finnes nemlig også fargelinser med styrke som gjør at du slipper å bruke vanlige kontaktlinser.

Vi har samlet noen spørsmål og informasjon rundt fargelinser som gjør at du kanskje kan bli litt klokere på dette fenomenet.

Hva er fargelinser?

Som tidligere nevnt er det kontaktlinser med en funksjon som gjør at du endrer farge på øynene dine. De er laget som følge av det store markedet som finnes for folk som ikke er fornøyd med medfødt øyefarge.

Det er enkelt og greit kontaktlinser som endrer din øyefarge.

Fargelinser fra Freshlook.

Hvor utbredt er fargelinser?

Flere og flere nordmenn kjøper fargelinser. I fjor ble det anslått at det ble solgt rundt 10,000 esker med fargelinser på det norske markedet, noe som var en økning på over 10 % fra året før. Med andre ord har nordmenn bokstavelig talt fått øynene opp for produktet.

Er det vanskeligere å ta på enn vanlige kontaktlinser?

Nei, det som er det fine med fargelinser er at de opererer på nøyaktig samme måte som vanlige linser. Man kan også kjøpe fargelinser med styrke – noe som betyr at man kan få de samme kontaktlinsene som man har brukt tidligere, men med endret øyefarge. Dette har blitt svært populært blant flere nordmenn, og da spesielt kvinner.

Så svaret på spørsmålet er; nei , fargelinser er ikke vanskeligere å ta på enn vanlige kontaktlinser.

Hvor kan man kjøpe billige fargelinser?

Sett at du har tenkt til å prøve ut fargelinser, så er det nok en fordel å prøve å få kjøpt dem inn billigst mulig. Selv har jeg prøvd å kjøpe dem både hos optiker og andre utsalgssteder offline, men har egentlig funnet ut at det er kun èn ting som gjelder og det er å kjøpe dem på internett.

Et knippe gode nettbutikker som selger fargelinser er disse:

Lensstore.no (klikk link)

Har brukt denne nettbutikken til kjøp av vanlige kontaktlinser en lengre periode, men fant ut at de også hadde en god deal på fargelinser. Det er ikke veldig ofte jeg kjøper fargede linser, men når jeg gjør det, så bruker jeg ofte disse.

Smartbuyglasses.no (klikk link)

LensOn.no (klikk link)

3 KOMMENTARER

  1. Freshlook One-Day Color er en farget éndagslinse som bygger på samme teknologi som den svært populære éndagslinsen Focus Dailies. For kunder som allerede bruker Focus Dailies, er det derfor ikke nødvendig med noen ny linsetilpasning hvis man ønsker å teste en farget linse en dag eller en kveld.

    Freshlook One-Day Color gir deg alt som en dagslinse kan gi. Tynne og behagelige linser som gir den beste komforten hele dagen. Ikke noe bryderi med rengjøring, og et nytt par hver dag gir absolutt best synsskarphet. Freshlook One-Day Color produseres i styrker fra -0,5 til -6,0, og finnes i 4 ulike farger: blue, green, grey og pure hazel.

  2. Fargelinser gjør så utrolig mye mer med utseendet ditt enn hva man skulle tro. Det er virkelig noe som krydrer hverdagen – elsker det 😀

    Går rundt med den øyefargen jeg alltid ønsket meg,,,ikke hver gang man er like heldig fra naturens side vet du

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here