Et tredje øye

0
760

Finnes det et tredje øye? Nei. Kan vi få det? Tja.

“Det tredje øye” forbindes ofte med overnaturlige sanser og gammel mytologi sier at det tredje øyet sitter i panna og oppfatter ting vi ikke kan se med det blotte øye.

I denne artiklen skal vi ikke snakke om den typen, men om en annen type tredje øye, som kan være nyttig hvis man vil studere hendelser nærmere. Nemlig filmkameraer, og nærmere bestemt skjulte filmkameraer som man kan feste på kroppen. De kan brukes som et tredje øye, og bedre enn det, de kan gjengi det som har skjedd mange ganger, repetere det, slik at du får med deg nøyaktig hva som blir gjort og sagt.

I møter med folk skjer ting ofte veldig raskt, ting blir sagt og gjort, uten at man alltid husker detaljene i det. Men noen ganger er det veldig viktig å kunne få med seg alle detaljene, det kan være i møter som er viktige for fremtiden, slik som barnefordelingssaker, utpressingssaker eller andre viktige samtaler/møter. Da vil det være viktig, ikke bare å huske alt som skjedde, men også å dokumentere det. Da vil et skjult kamera i form av f.eks. en jakkeknapp, brille, caps eller kulepenn være til god hjelp.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here