Dailies Aquacomfort Plus Multifocal

0
809

Dailies Aquacomfort plus multifocal

Prisinformasjon 30-pakning

Lavista 179,-
Shopping4net 279,-

Lenson 293,-
Yourlenses 339,-
Lensstore (Mister Spex) 347,-
SmartBuyGlasses 357,-

Produktinformasjon

Dailies AquaComfort Plus Multifocal er endagslinser fra produsenten Ciba Vision som gir god synsskarphet og unik komfort gjennom hele dagen. Kontaktlinsen er bygget opp i et materiale som “smører” øyet med fukt gjennom hele dagen slik at man reduserer risikoen for tørre øyne og andre ubehageligheter.

De utrolig tynne kantene gjør at Dailies AquaComfort Plus Multifocal er lette å ta inn på øyet og enkle å få ut – uten at du skal bekymre deg for at de faller ut i løpet av dagen.

DAILIES AquaComfort Plus Multifocal er spesialdesignet for folk med presbyopi (manglende evne til å fokusere på gjenstander på nært hold).

Ny linse hver dag

Dagslinsene Dailies AquaComfort Plus Multifocal trenger ikke lagres over natten i en beholder. Det er rett og slett ikke noe vedlikeholdsarbeid når man benytter seg av endagslinser. Man tar dem rett og slett ut av pakken om morgenen, og kaster dem i søppelbøtten om natten.

Den innovative fuktteknologien gir hele tiden væske til tårekanalene. Hva betyr det for deg? At du slipper å tenke på at linsene kan virke tørre på øyet, og at du plutselig blir nødt til å skifte til briller hvis du er utendørs litt sent og/eller har en sen arbeidsdag.

Trippelvirkende fuktighetsgivende effekt

Overskriften kan kanskje høres litt ut som «humbug i Hamburg». Med andre ord: et typisk reklamespråk. Men Dailies Aquacomfort Plus Multifocal har virkelig en unik teknologi (sammen med Dailies Aquacomfort Plus og Dailies Aquacomfort Plus Toric, selvfølgelig). Denne fuktighetsgivende effekten fungerer på denne måten hver gang du blunker:

1. Øyet blir smørt med en væske som ligger latent inne i linsen.
2. Væsken går inn i tårekanalene, noe som holder øyet fuktig. På den måten unngår man den «tørre» følelsen man noen ganger får når man har hatt kontaktlinsene på over en for lang periode.
3. Øyet friskes opp og føles mye mer behagelig.

Denne prosessen foregår altså hver eneste gang man blunker. Men man merker selvfølgelig ikke noe til det – utover at man går rundt og har det rimelig behagelig hele tiden.

Video av den fuktighetsgivende teknologien

Her kan du se en (litt teknisk…) guide til hvordan Dailies Aquacomfort Plus Multifocal kan hjelpe deg som sliter med tørre øyne eller ønsker mer fuktighet:

Imponert? Sjekk prissammenligningen vår øverst i artikkelen for å kjøpe endagslinsene billigst.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here