Dailies AquaComfort Plus

0
1374

1dayacuvuemoist

Prisinformasjon

Shopping4net 159,-
Lenson 172,-
SmartBuyGlasses 188,-
Lensstore 199,-

Produktinformasjon

En forbedring av CIBA Visions «Focus Dailies». Denne endagslinsen har bedre pusteegenskaper og holder øynene fuktige mye lengre enn hva tidligere dagslinser har klart. En god linse å bytte til dersom du føler at de tradisjonelle dagslinsene ikke fyller ditt behov i hverdagen.

Dailies AquaComfort Plus er i ferd med å bli mer og mer populær blant nordmenn som bruker endagslinser. Et utmerket valg.

Dailies AquaComfort Plus 30er – endagslinse med skyhøy komfort

Dailies AquaComfort Plus gir en boost for slitne og tørre øyne. Denne dagslinsen fra Ciba Vision har et høyteknologisk fuktighetssystem som gir øynene perrmanent væsketilførsel gjennom hele dagen. Linsen er utstyrt med et «tre-lagsprinsipp» som gir optimal komfort til tross for at øynene blir utsatt for slitasjeaktivitet, som for eksempel langvarig dataarbeid eller å oppholde seg i støvete omgivelser.

Hva trenger du å vite om Dailies Aquacomfort Plus?

Hvis du tidligere brukte Focus Dailies, så bør du nå bruke Dailies Aquacomfort Plus. Ciba Vision har faset ut Focus Dailies fra de aller fleste optikere og nettbutikker, og bedt dem erstatte dem med denne nye versjonen. Teknisk sett er disse to kontaktlinsene nærmest identiske, med unntak av en liten oppgradering. En av de nye funksjonene er et belegg som både gjør det enda lettere å ta av/på linsen på øyet, men også som gjør linsen mer robust.

Hvis du tidligere har brukt Focus Dailies, så er et bytte til Dailies Aquacomfort veldig enkelt. Allikevel anbefaler vi å kontakte en optiker eller lege for å bekrefte at dette er den beste løsningen.

Teknisk informasjon om Dailies Aquacomfort Plus

Dagslinse fra Ciba Vision som gir en god komfort på øynene.
Materiale: Nelfilcon A.
Basekurve: 8,7 mm.
Diameter: 14,00 mm.
Vanninnhold: 69 prosent.
Sfæriske linser for både nær- og langtsynhet.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here