Biofinity

2
1787

AcuvueOasys

Prisinformasjon 6 stk

Shopping4net 266,-
Lenson 364,-

YourLenses 399,-
Mister Spex (Lensstore) 425,-

 

Prisinformasjon 3 stk

SmartBuyGlasses 120,-

Produktinformasjon

Biofinity er en kontaktlinse som enten kan brukes døgnet rundt (altså at du også sover med dem) eller som en vanlig månedslinse. Hvis du har planer om å også bruke dem om natta er dette en avgjørelse som først må tas sammen med en optiker.

Dette er en månedslinse som både er veldig rimelig og som representerer høy kvalitet. Ikke bare slipper den mye oksygen gjennom til øyet gjennom sin unike «Aquaform Comfort Science»-teknologi, men linsen har også et utrolig høyt vanninnhold.

BIOFINITY – linsen som kan brukes døgnet rundt

Biofinity er en kontaktlinse laget av den amerikanske produsenten Cooper Vision. Denne månedslinsen skiller seg ut fra de fleste andre gjennom at den har et (unaturlig) høyt fuktighetnivå. I tillegg er Biofinity veldig god på å slippe gjennom oksygen til øyet, noe som er hele grunnen til at den kan brukes både natt og dag. Det anbefales riktignok at du snakker med optikeren din før du bruker på natterstid. Enkelte pasienter får lov til å bruke dem i hele 30 dager og netter uten å måtte bytte.

Hvilken teknologi ligger bak Biofinity-linsen?

Biofinitets månedslinse med høyt fuktighetsinnhold og spesielt høy oksygenpermeabilitet gir optimale slitesterke forhold for tørre og følsomme øyne. Fuktinnholdet er spesielt høyt (48 %), noe som er mulig gjennom en patentert teknologi kalt Aquaform Comfort.

En studie i 2015, som riktignok var sponset og finansiert av Cooper Vision, viste at rundt 70 % av alle som byttet fra andre månedslinser til Biofinity var «fornøyd» eller «svært fornøyd» med å ha byttet.

Fakta om Biofinity

Månedslinser fra Cooper Vision
Materiale: Comfilcon A
Fuktinnhold: 48 prosent
Oksygentilførsel: 160 Dk / t
De kan også brukes når man sover
Basiskurve: 8,6 mm
Diameter: 14,0 mm
Kommer i pakker på 3 eller 6 linser
Finnes i styrkeforholdet +8 til -12
Revolusjonerende AQUAform-teknologi for følsomme øyne.

Perfekt til deg med tørre øyne

Med den optimale kombinasjonen av fuktighet og høy oksygentilførsel er Cooper Vision Biofinity kontaktlinser perfekte for tørre øyne. Personer som jobber mye foran datamaskinen eller i klimatiserte rom kan dra nytte av disse egenskapene.
Det høye vanninnholdet kan ene og alene tilskrives Cooper Visions AQUAform-teknologi. Denne fungerer etter en svært kompleks prosedyre: ekstra lange silikonkjeder gir kontaktlinsen stabilitet uten at man trenger å bruke tykke materialer.

Med andre ord får man en utrolig tynn, fuktighetsgivende og oksygenførende månedslinse uten at den trenger å være «tung på øyet». I motsetning til de fleste andre silikonhydrogel-linser, har Biofinity mer væske lagret i nærheten av silikonkjedene.

Biofinity blir dermed mykere og mer fleksibel enn ligendene månedslinsre fra andre leverandører. Vannet som er bundet i linsen forbedrer også oksygentransporten gjennom linsen.

Høy komfort og nærmest ingen tilsetningsstoffer

AQUAform tilfører Biofinity èn ekstra fordel. Takket være denne teknologien kreves det nærmest ikke noen kunstige fuktmidler eller andre tilsetningsstoffer. Øynene vil automatisk bli fuktet av kroppens egen tårevæske gjennom den velutviklede materialteknologien. Dette er en konstruksjonsmetode som hindrer fremmedlegemer å legge seg på linsen – og som gir en ekstra beskyttelse mot infeksjoner.

2 KOMMENTARER

  1. Jeg vil gå så langt som å si at Biofinity er den kontaktlinsen som gjør at jeg IKKE sliter med tunge/tørre øyne på slutten av dagen. Jobber i Oslo sentrum hvor det er mye trafikk og støv, noe som gjør at det kan være ganske tungt å jobbe der i lengre perioder. Men èn ting som hjelper er gode kontaktlinser.

    Faktisk føler jeg at Biofinity nesten er bedre enn å IKKE ha linser i det hele tatt. At væskeinnholdet er så høyt at det er bedre enn å ikke ha noe der i det hele tatt

  2. Jeg så at dere utnevnte Biofinity til den beste kontaktlinsen (eller skal man si månedslinsen?) når man sltier med tørre øyne. Det kan jeg si er KORREKT. Og jeg vil kanskje ikke si at Bioifinity er den beste, men kanskje at alle andre kontaktlinse er ganske dårlige til å takle et tøft, norsk klima. Har vært hos lege og sjekket om det er noe galt med øynene eller tårekanalene mine , og det er det ikke. Når jeg allikevel får rennende øyne, at det svir i øynene og en hemmende følelse på øyelokket når jeg bruker NOEN andre kontaktlinser enn Biofinity, så vil jeg faktisk si at det er noe galt med de andre.

    Men det er kanskje bare meg?

    Uansett: hvis du er i tvil, så bør du prøve Biofinity. Rett og slett meget gode linser.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here