Air Optix Night-And-Day Aqua

3
1675

AirOptixNightAndDayAqua

Prisinformasjon 6 pack

Shopping4net 499,-
Lenson 553,-
SmartBuyGlasses 569,-

YourLenses 609,-
Lensstore(Mister Spex) 619,-


Produktinformasjon

Air Optix Night & Day Aqua er en kontaktlinse som gir høy fuktighet og komfort til øynene.

Månedslinsen du kan bruke både natt og dag

Air Optix Night & Day Aqua er svært spesielle kontaktlinser: på grunn av det høye væskeinnholdet og den gode oksygentilførselen trenger man ikke ta ut linsene på mange dager! Man kan jobbe, drive med fritidsaktiviteter og sove uten at man overhodet trenger å tenke på at linsene sitter i øyet.

Air Optix Night & Day Aqua kan faktisk brukes opp mot 30 dager (og netter) av gangen. Husk å rådføre deg med din egen optiker eller lege før du velger denne linsen.

Viktig informasjon om Air Optix Night & Day Aqua

Kan brukes 30 dager i strekk.
Månedslinser fra Ciba Vision.
Materiale: Lotrifilcon A (silikonhydrogel)
Diameter: 13,8 mm.
Basiskurve: 8,4 mm / 8,6 mm.
Vanninnhold: 24 prosent.
Pakker inneholder 6 stk.

Hvordan skal man oppbevare og rense silikonhydrogel-månedslinser?

Hvis du bruker Air Optix Night & Day Aqua som «døgnet rundt»-linser, så er det ikke særlig mye rengjøring og pleie som trengs. Du tar linsene ut av esken og legger dem på øyeeplet ditt. Husk på å sette på en alarm på mobilen din slik at du ikke går over 30 dager!

Disse kan også brukes som vanlige månedslinser, hvor man tar dem ut før leggetid og putter dem inn om morgenen. Da trenger du en rengjøringsløsning som også kan fungere som oppbevaringsløsning. Ciba Vision har selv uttalt at Opti-FREE PureMoist er det beste produktet for å rengjøre Air Optix Night & Day Aqua. I og med at de produserer begge produktene, så får vi vel bare stole på at de snakker sant?

3 KOMMENTARER

  1. Helt klart de beste kontaktlinsene jeg har prøvd. Silikonhydragel-materiale (eller hva det heter) gjør at øynene kan puste .. man kan faktisk til og med sove med disse linsene på øyet uten at det gjør noe. Er vel kanskje derfor de kalles “Night AND day” 🙂

  2. Jeg kjøpte disse kontaklinsene da jeg har slitt med tunge og tørre øyne i en lang periode. Spurte optikeren min om hvilke jeg burde bruke, men de han foreslo gjorde ting bare enda bedre. Da jeg endelig fant Air Optix Aqua, så var det nærmest som å bli født på ny (ja, jeg vet det høres sprøtt ut). Men det er ingen tvil: dette er helt klart de beste kontaklinsene jeg noensinne har brukt, og jeg er overbevist om at de kan hjelpe mange av de som sliter med tørre øyne og ikke VET hvilke linser de skal bytte til

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here