Acuvue Oasys For Astigmatism

0
1422

Acuvue Oasys for Astigmatism

Prisinformasjon

SmartBuyGlasses 335,-
Lenson 346,-
Shopping4net 349,-
Lensstore (Mister Spex) 365,-
YourLenses 379,-

Produktinformasjon

Acuvue Oasys For Astigmatism er, som navnet også tilsier, månedslinser for å korrigere astigmatisme (skjeve hornhinner). De er designet for å gi øynene godt med fuktighet og oksygen, noe som sikrer en behagelig opplevelse gjennom en hel dag. Med andre ord kan dette være utmerkede kontaktlinser for deg som sliter med tørr luft på vinterstid i Norge og har skjeve hornhinner.

ACUVUE OASYS 1-DAY for Astigmatism – toriske endagslinser for deg som jobber med data

Disse kontaktlinser fra produsenten Johnson & Johnson har blitt designet spesielt for personer med astigmatisme (også kalt skjeve hornhinner) som fører en livsstil som inneholder mye skjermtitting. Gjennom sin nyskapende teknologi og sin spesielle design gir Acuvue Oasys for Astigmatism 1-Day en behagelig passform fra morgen til kveld – enten du er på jobb, på fotballbanen eller sitter hjemme og ser på TV i timesvis.

Hvordan kan denne dagslinsen hjelpe deg som har en digital livsstil?

Dessverre har det blitt slik at de fleste av oss bruker flere timer hver dag foran skjermen. Veldig mange lever altså i det som kan kalles en digital livsstil. Smarttelefonen, PC-en og TV-en brukes både på jobb og fritiden, noe som skaper utfordringer for kontaktlinsebrukere. Det er spesielt de som bruker toriske kontaktlinser (linser som korrigerer skjeve hornhinner) som overbelaster øynene og får redusert synsskarphet gjennom en hel dag.

Mange hevder riktignok at Acuvue Oasys for Astigmatism er linsen som kan møte dagens krav til folk som lever en digital livsstil. Teknologien bak linsen har blitt utviklet for å justere linsen på hornhinnen samt gi brukeren et beroligende syn og komfort.

Hydraluxe – teknologien som hjelper deg gjennom hverdagen

«Hjelper deg gjennom hverdagen» kan høres dramatisk ut, men det er faktisk sant. Acuvue brukte millioner av dollar på å utvikle denne månedslinsen, og de forklarer en del av funnene og fordelene i denne videosnutten:

Sterkt UV-filter for å beskytte øynene

Acuvue Oasys for Astigmatism 1-Day har en integrert UV-filter av klasse 1. Det betyr at mer enn 95 % av alle UVA- og UVB-stråler beskyttes direkte gjennom kontaktlinsen. Linsen beskytter nemlig:

– 96 % av alle UVA-stråler og
– 99,9 % av alle UVB-stråler.

Dette er tall som er helt unike hvis man sammenligner dem med andre månedslinser på markedet.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here