Acuvue Oasys

0
960

AcuvueOasys

Prisinformasjon

Shopping4net 199,-
Smartbuyglasses 231,- 
Lenson 292,-

YourLenses 305,-

Produktinformasjon

Acuvue Oasys er laget i et materiale kalt HYDRACLEAR som gjør dem myke og fleksible. Dette er linser som er laget for å beskytte øynene, og innehar både UVA- og UVB-beskyttelse. Acuvue Oasys har nærmest en unik teknologi for å gi øynene oksygen og væsketilførsel hele dagen.

ACUVUE OASYS – KONTAKTLINSE MED HØY FUKTIGHET

Acuvue Oasys er en 2-ukerslinse som er spesielt utviklet for å gi meget høy komfort til de som sliter med tørre øyne. Et perfekt valg ti ldeg som jobber mye med data eller bruker mobilen i tide og utide. I tillegg tilbyr Acuvue Oasys et UV-filter som naturlig beskytter øynene dine mot farlig stråling fra solen.

Hva bør du vite om Acuvue Oasys?

Acuvue Oasys er myke kontaktlinser som gir brukeren en balansert følelse av mye fuktighet samt god tilstrøm av oksygen gjennom linsen. I fysikken benytter man seg av en skala kalt «dk/t» for å måle hvor god en kontaktlinse puster. Acuvue Oasys ligger på 147 dk/t, noe som er betydelig bedre enn de aller fleste ukes- og månedslinser.

Et vanninnhold på 38 % samt en integrert Hydraclear Plus-teknologi tilfører hornhinnen godt med fuktighet gjennom hele dagen. Dette er perfekt hvis du har lange arbeidsdager foran dataskjermen.

Tenker du å oppholde deg mye utendørs? Ikke noe problem – Acuvue Oasys har også en meget godt integrert UV-beskyttelse som beskytter øynene dine hele dagen fra skadelig sollys.

Tekniske spesifikasjoner

Produsent: Johnson & Johnson
For langsynte og nærsynte personer i skalaen -12 til +8.
Diameter: 14,0 mm.
Integrert UV-filter.
Materiale: Senofilicon A.
Oksygenpermeabilitet: 147 Dk/t.
Vanninnhold: 38 prosent.
6 kontaktlinser per pakke.

Acuvue Oasys med Hydraclear Plus – perfekt for tørre øyne

Det er mange elementer rundt oss som kan skape ubehag for øynene – spesielt for de av oss som bruker kontaktlinser. Tørr luft fra varmepumper eller klimaanlegg er gode eksempler på dette. Vinteren i Norge kan også være utrolig vanskelig å komme seg gjennom hvis man benytter seg av kontaktlinser som puster dårlig. Mye tid foran TV-en eller dataskjermen vil også kunne gi ubehagelige situasjoner. Når man er i noen av disse situasjonene, så blinker øynene mye mindre enn hva de burde gjøre. Dette fører til at øynene ikke får den fuktigheten de skal ha.

Dette har Johnson & Johnson funnet en løsning på. Hydraclear Plus-teknologien er utviklet for å la linsen gradvis frigjøre fuktighet som er lagret i et lite depot inne i kontaktlinsen. Denne teknologien, kombinert med høy oksygentilførsel, danner en linse som er meget komfortabel å ha på øyet.

Innovativ UV-beskyttelse integrert i Acuvue Oasys

Kontaktlinsen tilbyr også en ganske spesiell, nærmest unik, funksjon: full beskyttelse mot UVA- og UVB-stråling. Dette gjør at du ikke lengre trenger å ta med deg sportsbriller ut hver gang du skal ta deg en joggetur på sommeren. Og Acuvue Oasys er en helt perfekt «venn» å ha med seg på fjellet i påsken. En klar fordel med å bruke kontaktlinser med UV-beskyttelse fremfor solbriller/briller er at man ikke begrenser synsfeltet sitt.

Allikevel bør det påpekes at det kan være lurt å ha med et par ekstra briller i sekken. Hvis man, mot formodning, skulle miste en kontaktlinse når man er ute og løper/står på ski/spiller fotball, så kan det være greit med en backup-løsning.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here