1-Day Acuvue Moist

3
1184

1dayacuvuemoist

Prisinformasjon 30 pack

SmartBuyGlasses 187,-
Lavista 198,-
Lenson 229,-
Shopping4net 249,-

Lensstore (Mister Spex) 250,-

 

1dayacuvuemoist

Prisinformasjon 30 pack

SmartBuyGlasses 543,-
Shopping4net 649,-
Lenson 705,-

Lavista 839,-

 

Produktinformasjon

1-Day Acuvue Moist er en oppgradering av kontaktlinsen “1-Day Acuvue”. Da mange brukere klaget på at de fikk tørre øyne etter å ha brukt 1 Day Acuvue, valgte produsenten Johnson & Johnson å lage en ny og forbedret kontaktlinse – som for øvrig har blitt tatt svært godt i mot av forbrukerne.

Linsen markedsføres ofte som den dagslinsen som gir “best, langvarig komfort“. I tillegg til det er kontaktlinsen bygget opp i et såkalt LACREON®-materiale som skal gi varig komfort fra morgen til kveld.

1-Day Acuvue Moist: «Storebroren» til 1-Day Acuvue

1-Day Acuvue Moist er en meget god og praktis endagslinse fra Johnson & Johnson. Et høyt væskeinnhold på linsens overflate gjør at øynene fremdeles føles friske og fin etter en lang dag. Dette kommer i tillegg til en velutviklet og glatt overflate.

Hva bør du som forbruker vite om 1-Day Acuvue Moist?

Fuktighetsnivået til 1-Day Acuvue Moist holder øynene dine hydrerte hele dagen. Vanninnholdet på hele 58 % gjør at de også passer meget godt til deg som har følsomme øyne. LACREON®-teknologien gjør at et fuktighetsgivende stoff har blitt integrert på innsiden av kontaktlinsen. Dette stoffet skal være så likt tårevæske som overhodet mulig, og gjør at øynene dine blir fuktet på eksakt samme måte som de ville blitt fuktet dersom du brukte briller. Med andre ord: meget behagelig!

En god ting med endagslinser er at de ikke trenger å bli rengjort eller oppbevart til neste dag. Man kaster de rett og slett i søpla og finner frem nye linser neste dag. Dette er riktignok ikke en særlig miljøvennlig praksis, men allikevel noe som er ganske deilig.

Viktig informasjon om 1-Day Acuvue Moist endagslinser

Produsenten er Johnson & Johnson.
Materiale: Etafilcon A
UV-filter (beskytter både mot UVA- og UVB-stråling)
Vanninnhold: 58 prosent
Diameter: 14,2 mm
Basiskurve: 8,5 mm / 9,0 mm
Styrke: finnes mellom +6 og -12
Meget enkle å sette inn og ta ut

Sjekk øynene dine hos optiker – kjøp kontaktlinser på nett

1 Day Acuvue Moist har en basiskurve på 8,5 mm / 9 mm og en diameter på 14,2 mm. Dette er noe som kan kalles «vanlige størrelser». Og når man finner den i et styrkeforhold mellom 6.00 til -12.00, så appellerer den til de aller fleste kontaktlinsebrukere. Riktignok bør du booke en time hos en optiker eller øyelege for å få bekreftet at du passer til å bruke disse linsene. Det er mange faktorer som spiller inn: allergier, størrelse på hornhinnen din kontra størrelsen på kontaktlinsen samt fuktighetsnivået på øyet ditt. Sammen kan dere komme frem til en kontaktlinse som oppfyller dine medisinske behov samt komfortbehov.

Når du først har fått grønt lys fra medisinsk personell begynner jakten på de billigste kontaktlinsene. Det aller billigste er å sammenligne priser hos forskjellige norske nettbutikker. Da optikerkjeder har betydelig høyere faste kostnader enn nettbutikker, så krever de også betydelig mer for linsene. Når du kjøper kontaktlinser på nett sparer du ofte flerfoldige tusen kroner hvert eneste år. 1-Day Acuvue Moist kommer både i 30- og 90-pakninger, hvor 90-pakninger er det billigste alternativet når man regner ut stykkrprisen.

Følg oversikten øverst i artikkelen og spar penger.

3 KOMMENTARER

 1. Når disse linsene faktisk sitter på øyet mitt, så er de både behagelige og jeg har et nærmest perfekt syn. Det vil si: jeg HAR et perfekt syn. Men noen ganger må jeg virkelig si at de glir ut av fokus og noen ganger virker litt tørre. Hvis dere godtar negative kommentarer på denne nettsiden, noe dere absolutt brude,, så vennligst godta denne kommentaren slik at folk får se det!!

  Jeg har mange venner som har gode erfaringer med Acuvue Moist. Jeg er ikke en av dem.

 2. Sluttet å bruke kontaktlinser for rundt 8 år siden. Allikevel prøvde jeg forrige uke å kjøpe noen nye, og da sa optikeren at jeg burde gå for Acuvue Moist endagslinser. Og jommen var ikke dette noen gode linser!

  Oppsummert:
  1) Behagelig å ha på.
  2) Tørker overhodet ikke ut øynene mine, noe som var hovedgrunnen til at jeg tidligere sluttet å bruke linser.
  3) Rimelig billige. Spesielt nå som jeg kan bruke prissammenligningen her på siden.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here