Øyeoperasjon – klinikk i Århus

0
1917

Øyeoperasjon i Århus

Her i Århus er det en klinikk som ligger inntil Banegården som utfører øyeoperasjoner. Har vært i kontakt med et par stykker som har utført en slik behandling på akkurat dette stedet, noe jeg har fått varierte tilbakemeldinger på. For å si det sånn; ikke alle er fornøyd.

Hun første jeg pratet med tok en øyeoperasjon for ca ett år siden, og har hatt nærmest konstant tåkesyn i ettertid. Alt hun hadde å si om etterbehandlingen var bare at hun ble henvist videre til en optiker som ikke kunne være særlig mye til hjelp med problemet hennes.

Kunden drar nå nesten ukentlig til en lege for å sjekke ut om hun kan få fikset øyeproblemet.

Dette med tåkesyn etter en øyeoperasjon er ikke et fenomen som bare inntreffer for folk som tar en slik operasjon i Århus, men er naturligvis et internasjonalt problem – kanskje spesielt på klinikker der man ikke har så god erfaring og godt utstyr til å utføre en feilfri operasjon.


Noen er fornøyde med øyeoperasjonen

arhus-949699_960_720
Men det skal også sies at jeg har pratet med en fyr som er i starten av 20-årene som mener at både service og alt annet har vært upåklagelig i henhold til hva han kunne forvente. Fyren er norsk, og har vurdert øyeoperasjon i både Bergen, København og Oslo før han falt ned på denne klinikken – som rett og slett kunne ”tilby meg mer enn de andre klinikkene til sammen”.

Vi holder oss i hvert fall helt nøytrale i forhold til å anbefale noe som helst av klinikker som ligger i Norden eller utenfor Norden for den saks skyld.

Selv vil jeg i hvert fall anbefale å lese litt rundt på de forskjellige forumene og liknende som finnes på internett for å finne ut hvor man kanskje bør ta en øyeoperasjon og hvor man bør holde seg unna en.
LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here