Øyekirurger for laseroperasjon i Oslo

6
9526

Øyeklinikker i Oslo
Har du bestemt deg for å ta en laseroperasjon her hjemme i Oslo, så finnes det noen øyeklinikker som kan gjøre jobben for deg. Vi gjorde en del research og lagde en liste over alle øyekirurger som bedriver korrigerende laserkirurgi på øynene i hovedstaden.

Memira

Klinikken har gjennom en årrekke bedrevet hissig markedsføring både gjennom TV, aviser og ukeblader.

Memira. Foto: Skjermbilde
Memira. Foto: Skjermbilde

Hvorvidt kvaliteten her er god kan jeg ikke uttale meg om da jeg ikke har hørt fra noen som har tatt en øyeoperasjon her.

Nå ser det for øvrig ut til at vi har fått noen kommentarer fra folk som har erfaringer med dem. Vi vil også prøve aktivt å oppsøke folk fra de forskjellige klinikkene fremover for å høre hvor det er best å ta en øyeoperasjon i Oslo.

Her kan du for øvrig lese historien til en av våre lesere som tok en øyeoperasjon hos Memira i Bergen. Og du skal også vite at Memira var i knallhardt vær etter at de unngikk å fortelle om eventuelle bivirkninger til en TV2-journalist som gikk undercover og avdekket grove feil hos kjedens Oslo-kontor.

Synslaser

lasers-495751_960_720.jpg
En litt mindre bedrift som markedsfører seg som ganske sikker. Har også diverse tilbud, og har vel de to siste årene for eksempel hatt 4000 rabatt hver eneste sommer.. Har både klinikker i Oslo og Tromsø.

Synslaser tar 500,- for en konsultasjon, noe som kan være irriterende å betale når du ikke engang vet om du får lov til å ta en øyeoperasjon hos dem. Ut over det, så kan vi nevne at vi har sett svært lite til rabatterte priser de siste årene (oppdatert 2016).  Synslaser tar i skrivende stund 41,000 norske kroner for en LASIK-operasjon med det de selv kaller “den nyeste og mest avanserte laserteknologien“.

Representanter fra Synslaser har til NRK tidligere uttalt at de “er i den strenge enden ved å avvise kandidater til øyeoperasjoner” og at øyeoperasjon egentlig er en “unødvendig kirurgi”.

Argus-syn

Også en øyeoperasjon-klinikk som holder til i Oslo. Vet ikke noe om den, men basert på nettsidene kan man si at den er ganske lik i profesjonalitet som de to andre.

OBS! Det kan nevnes at Argus Syn har fått veldig mange misfornøyde kunder rundt omkring på internett de siste årene, og veldig mange fraråder andre å kontakte dette selskapet for en laseroperasjon. Argus gikk faktisk konkurs og byttet navn fra Argus Øyeklinikk AS til Argus Syn AS – for å kamuflere konkursen og forhåpentligvis også noe av den kritikken som kom mot selskapet.

Det er viktig å velge riktig øyeklinikk når du skal ta en slik behandling. Mitt aller beste tips er å både ta kontakt med aktuelle klinikker samt ta kontakt med folk du tidligere vet har tatt en øyeoperasjon for å høre deres erfaringer.
6 KOMMENTARER

 1. Det finnes forresten flere øyeklinikker enn dette i Oslo. Du burde i hvert fall satt deg inn skikkelig i saken når du skal skrive en artikkel om dem.

  Greit nok at det kanskje er lenge siden artikkelen ble skrevet, men det er flusst av folk som tilbyr laseroperasjon i Oslo nå. Nesten så det er tungvindt å drive research på dem nå som de popper opp i tide og utide.

 2. Godt å vite om alternativene i Oslo.

  Men jeg drar nok utenlands for å ta øyeoperasjonen min. Tryggere, bedre og i tillegg snakker jeg polsk flytende.

  • Hvis du allerede har kontakter i Polen og snakker godt polsk, så er det ingen grunn til å ta laseroperasjonen i Oslo.

   Jeg sitter dessverre med en følelse av at kirurgene i Norge har en “ovenfra og ned”-holdning til utenlandske øyeklinikker der man av en eller annen merkelig grunn tror at man besitter bedre teknologi og kompetanse fordi Norge er et land med høy BNP per innbygger. I hele Øst-Europa bruker man naturligvis de samme maskinene og like dyktige øyekirurger som det man gjør i Oslo.

 3. Det finnes mange gode øyeklinikker i Oslo, men jeg synes også at Memira er den som ga meg best behandling før jeg skulle bestemme meg hvor jeg skulle ta laseroperasjonen. Jeg var redd for at det var en typisk “kvantitets-bedrift” som kun brydde seg om antall kunder de har, men det viser seg at de faktisk også setter av mye tid til hver pasient og bruker mye tid på å kvalitetssikre det de allerede har.

  Jeg ble positivt overrasket. Men nå sa jeg også til øyelegen min at jeg skulle anbefale han videre, så om du ser på denne kommentaren som reklamering så får du bare gjøre det.

 4. Jeg vil anbefale Memira-klinikken hvert fall. Dyktige kirurger som gir en god gjennomgang av alt som skal skje under operasjonen og de er veldig tydelige på at det finnes en liten risiko for at noe dumt kan skje, men i bunn og grunn er jeg i hvert fall veldig fornøyd med behandlingen jeg fikk der.

  • Godt å høre fra noen som har tatt øyeoperasjon i Oslo. Håper på at flere benytter seg av denne muligheten. Det hjelper andre mennesker som er i den situasjonen dere har vært i.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here