Om oss

Hvem er vi og hvorfor har vi laget denne nettsiden?

Målet med Kontaktlinser1.com er å skape en portal med nøyaktig og oppdatert informasjon om kontaktlinser og øyehelse. Vi er et team på fire personer som skifter på å skrive og oppdatere artikler. Samtlige i teamet har brukt eller bruker kontaktlinser daglig. Én av oss har gjennomgått en øyeoperasjon og skriver derfor mange artikler om dette.

En annen målsetning vi har er å kunne tilby Norges beste, største og hyppigst oppdaterte prissammenligning av kontaktlinser på nett. Hvis du tar en kjapp titt på vår forside vil du kunne se at vi har samlet alle Norges kontaktlinser i en rullgardinmeny. Hvis du klikker deg inn på din valgte linse, så har vi laget en oversikt over alle de norske nettbutikkene som selger nettopp den linsen.

Dette bildet illustrerer hvordan det blir seende ut:

Prissammenligning for Air Optix Aqua.
Prissammenligning for Air Optix Aqua.

Motivasjon og etikk

earth-1580260_960_720
Vi tar naturligvis forbehold om trykkfeil og faktafeil i våre artikler. Allikevel ønsker vi å presisere at vi ikke under noen omstendigheter publiserer informasjon som vi ikke har verifisert fra sikre kilder.

Vi velger alltid å kreditere eksterne kilder for deres forskning og/eller gode artikler som vi eventuelt skulle bli inspirert av.

Uten å nevne navn, så finnes det en del nettsider som omhandler kontaktlinser & øyeoperasjon som sliter litt med troverdigheten. Folk som er utelukkende ute etter å tjene kjappe penger velger ofte å «spamme» ned nettsidene sine med dårlig informasjon som ikke er til nytte for noen, har vi veldig lite respekt for. Derfor ønsker vi å være et motstykke til dette. Det oppsummerer i stor grad vår egen motivasjon.