Air Optix Colors – herlige fargelinser fra Alcon

0
723

Disse nye fargelinsene fra Alcon er laget av et sterkt pustende silikonhydrogel kontaktlinsemateriale for å hjelpe øynene å forbli hvite og sunne, og de har en ultrajevn overflateteknologi for konsekvent, daglig brukskomfort. Hørtes det fancy ut? Vel, det er selskapet selv som har kommet med denne beskrivelsen (på engelsk riktignok), og alt som står der er korrekt.

Endagslinser i mange flotte farger

Air Optix Colors er dagslinser (IKKE bruk dem om natten) som finnes i både subtile farger (blå, grønn, ren hasselnøtt, grå og brun) og levende farger (briljantblå, edelstengrønn, honning og sterling-grå). Med andre ord: her er det virkelig noe for alle og en hver. Fargelinsene inneholder den samme fargeteknologien som har vært en suksess med merket «Freshlooks» – som gir et vakkert og naturlig utseende.

Her kan du se hele fargekartet:

Og er du ute etter fargelinser med styrke?

Fortvil ikke – linsene er tilgjengelige i et bredt spekter av forskjellige styrker for å korrigere nærsynthet og langsynthet. Igjen; her er det virkelig noe for alle!

Air Optix-farger er også tilgjengelige uten brytningsevne, for personer med naturlig god visjon som bare ønsker å forandre eller forbedre fargen på øynene.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR